Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Kouřové efekty v E36 coupe
-
John112
- Klubové ID: 1621
- Kontaktovat uživatele:
Nadpis zni trochu legracne, ale je to tak. Kdyz jedu nekam dál a pak zapnu klimatizaci, tak zacne jit z výdechu mlha (jao na diskotéce)
. Nemyslete si, ze pak v aute neni videt.
Zase hned mizi, vylezá tak 20cm a pak zaniká. Ale stane se to vzdy, kdyz spustim klimu po delsi dobe. Jako by se to nejak vic natlakovalo, nebo co. Stává se vám to taky?
Myslite, že by mohlo snad neco unikat. Žádnej jedovatej plyn to neni, zatim žiju.
Stalo se mi to naposledy pred rokem kdyz jsem najizdel na takovej "hup" a vcera se mi to stalo asi 20x za cestu do Budějic a zpět. (vždy když jsem ji zapnul). Divny co

-
John112
- Klubové ID: 1621
- Kontaktovat uživatele:
Tak to by bylo pekne trapny, kdyby bezela furt. TEd sem koukal, ze 27.6 je v Bechyni sraz, jede tam nekdo, kdo se v tom vyzná?? Dikybmw4ever píše:To vypadá jako by ta klima byla pořád zapnutá ale klapky by to přesměrovali. A tobě šel do kabiny hodně podchlazený vzduch ale nevím nevyznám se v tom. Mě chladí dobře. Teď jsem měnil náplň a filtry a je to jak mrazák
Mě se to stalo dnes poprvé taky a celkem mě to vyděsilo..Následně na to mi totiž přestal naprosto fungovat ventilátor topení. Nešla ani klima ani jen tak ventilátor. Na displeji se vše zesilovalo jak mělo, ale z průduchů nešlo vůbec nic. Tak už jsem stresoval, že se spálil ventilátor. Nakonec to bylo pojistkou. Nebyla spálená, ale když jsme ji vyndali a dali zpět, vše začalo zase fungovat. Nicméně ta pára by mě taky zajímala, jestli je to ok
Snad to nemá nic společného s těsněním, jak tu někdo psal. Viz. http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ght=kou%F8