Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Kouřové efekty v E36 coupe

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
John112
Klubové ID: 1621
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od John112 »

Nadpis zni trochu legracne, ale je to tak. Kdyz jedu nekam dál a pak zapnu klimatizaci, tak zacne jit z výdechu mlha (jao na diskotéce) :D. Nemyslete si, ze pak v aute neni videt. :lol: Zase hned mizi, vylezá tak 20cm a pak zaniká. Ale stane se to vzdy, kdyz spustim klimu po delsi dobe. Jako by se to nejak vic natlakovalo, nebo co. Stává se vám to taky? :? Myslite, že by mohlo snad neco unikat. Žádnej jedovatej plyn to neni, zatim žiju. :lol: :D :lol: Stalo se mi to naposledy pred rokem kdyz jsem najizdel na takovej "hup" a vcera se mi to stalo asi 20x za cestu do Budějic a zpět. (vždy když jsem ji zapnul). Divny co :lol: 8O :D
bmw4ever
Klubové ID: 1774
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od bmw4ever »

To vypadá jako by ta klima byla pořád zapnutá ale klapky by to přesměrovali. A tobě šel do kabiny hodně podchlazený vzduch ale nevím nevyznám se v tom. Mě chladí dobře. Teď jsem měnil náplň a filtry a je to jak mrazák :P
John112
Klubové ID: 1621
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od John112 »

bmw4ever píše:To vypadá jako by ta klima byla pořád zapnutá ale klapky by to přesměrovali. A tobě šel do kabiny hodně podchlazený vzduch ale nevím nevyznám se v tom. Mě chladí dobře. Teď jsem měnil náplň a filtry a je to jak mrazák :P
Tak to by bylo pekne trapny, kdyby bezela furt. TEd sem koukal, ze 27.6 je v Bechyni sraz, jede tam nekdo, kdo se v tom vyzná?? Diky :wink:
ZaK
Klubové ID: 1843
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od ZaK »

Taky sem tam pozoruju tenhle efekt . Vše funguje jak má. Akorát po vyčištění se to stává méně často a jen při vysokých venkovních teplotách a při dlouhé jízdě. Asi se to někde "namražuje"
Sprite
Klubové ID: 2125

#5 Příspěvek od Sprite »

Mě se to stalo dnes poprvé taky a celkem mě to vyděsilo..Následně na to mi totiž přestal naprosto fungovat ventilátor topení. Nešla ani klima ani jen tak ventilátor. Na displeji se vše zesilovalo jak mělo, ale z průduchů nešlo vůbec nic. Tak už jsem stresoval, že se spálil ventilátor. Nakonec to bylo pojistkou. Nebyla spálená, ale když jsme ji vyndali a dali zpět, vše začalo zase fungovat. Nicméně ta pára by mě taky zajímala, jestli je to ok :? Snad to nemá nic společného s těsněním, jak tu někdo psal. Viz. http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ght=kou%F8
Odpovědět