K tomu snímači otáček, no nevím, šak jsme se o tom spolu bavili, jak pravil mr.Gavoš - u e36 do FL to prej diagnostika nezjistí který je to kolo, až novější káry a ty máš ještě starší než já (můj problém byl nakonec v tom, že byl špatný konektor na tom novém čidle abs), takže jsem ti asi nepomoh.
Killca píše:diag musi zjistit ktery cidlo to je, na rocniku 94 a 95 to urcite jde, to je maximalne tim, ze to jsou levny diagnostiky
Jako to je možný, já jen předal dál co mi můj mechoš řekl, u mě nakonec šel čidlo po čidlu a nakonec byl paradoxně v háji konektor na asi 2měsíce starém čidle a ty origo půodní byli OK.
Ano byl jsem u nás na Bobrkách a koupili tam nové Bosche které to našli.Po vymazání sem cca jezdil 10 minut a vypsalo to znovu závadu
- Vstupní ventil v předu vlevo vpravo
ostatní závady to nenapsalo ale mohlo to být tím že se projeví po delší době jezdění.Bohužel sem se nedostal do garáže na zvedák aby sme mohli vyzkoušet které kolo je vadné
Já jsem na tom stejně. Přeměřil jsem všechny a v pořádku. Můžu jezdit dva dny a nic to neukáže pak přejedu hrbol a hups je to tam a kontrolka ABS vyskočí.
Papyku jak se řešil ten konektor.
Nien píše:Já jsem na tom stejně. Přeměřil jsem všechny a v pořádku. Můžu jezdit dva dny a nic to neukáže pak přejedu hrbol a hups je to tam a kontrolka ABS vyskočí. Papyku jak se řešil ten konektor.
Byl tam čoveče zalezlej jeden ten kolík, vytáhli jsme ho pinzetou a je to zatím OK.
tak to je ůplně jednoduchý výměnte celej ABS brzdovej modul... tady na foru ho koupite od 400-1000 výměna 20minut
dělal jsem to minulej měsíc,na diagn.to psalo řadu chyb,tak jsem tady dal inzerát a do druhýho dne jsem to měl doma a za pár korun