Nejakou chvilku mi stoji E36 325i asi tak mesic pred tim normalne jezdilo pal po mesici sem chtel nastartovat a nic motor slibuje jako ze pude ale pak nic cerpadlo je ok myslite ze by to moh delat snimac polohy vacky nebo je tam neco i na klikovce diky
Můžou to bejt i svíčky. HanzE3 teď řešil dlouho nestartující motor a nakonec to bylo svíčkama. Měl tam nový Bosche a dojel akorát z dílny na benzinku. Dal NGK a jede to OK.
No tocil sem opravdu dlouho a ne jednou sem nabyjel baterku spis myslim ze odeslo cidlo ted auto stoji v dilne a tam nemrzne a stejne nic dotahnu to na diagnostiku jeste mi znamej rikal jestli neskocil retez jak to ma hidro sponovak ale to si nemyslim
jo diky snimaci polohy klikove hridele (nebo vackove hridele) to nemusi chytit, to ano, ale na ten retez bych to nevidel, spis se ten retez urve a potka se ti to, ale nepreskoci
Hmm pohodicka tak sme auto zaprahli za transita ze ho odvezem k autoelekrikarum ale nedalo mi to tak sem dal 3ku a pomalu pustil spojku auto chytlo skoro na prevaleni a ted uz chyta normalne no mazec
arctic píše:Hmm pohodicka tak sme auto zaprahli za transita ze ho odvezem k autoelekrikarum ale nedalo mi to tak sem dal 3ku a pomalu pustil spojku auto chytlo skoro na prevaleni a ted uz chyta normalne no mazec
auto bylo v garazi kde bylo minimalne 3 nad nulou a baterku sem asi 4x nabyjel nez bouchla pri nabyjeni a vzdycky tocila jak blazen ale nechyt no hlavne ze jede
Tak a nestartuju taky.Vyjel sem s autem z garaze,v pohode.Umyl sem ho a zavezl.Uz pri startu to nejak divne tocilo,tak po zajeti do garaze a chcipnuti sem skousel natocit a ono nic.Nejspise mi take asi zateklo do jednotky tak uvidime.Uz me to auto prestava bavit
Jeste takovej poznatek.Kdyz zapnu klicek tak se rouznou kontrolky jak maji,ale abs nezhasne.Az po chvilce toceni motorem.Treba na poprve zhasnou normalne a na podruhe treba az po chvilce.A mam za to ze neslysim cerpadlo.No dnes to jeste zkusim a kdyz to nepujde tak vyndam jednotku a dam susit.
jj to sem taky udelal pak sem ocistil hlavni kostru na motor to si myslim ze bude tvuj pripad jestli to toci nejak divne me to cerpadlo tlacilo az kdyz sem startoval to me taky zarazelo ale rikam pak sme ten pekac zaprahli no a na metru sel jak brus
Tak ted sem to zkousel znovu a porad nic. PO dobe co maji zhasnout vsechny kontrolky po otoceni klicku, mi stale sviti kontrolka abs a airbagu. Pri pokusu o start zhasnou, ale neslysel sem tlakovat cerpadlo. No oddekloval sem jednotku vyndal, ale neprislo mi, ze bych tam mel v tom kastlicku mokro. Kazdopadne je ted jednotka na topeni a jeste se teda podivam na tu kostru. Kdeze presne je? Kostra od baterky to nebude co? Baterku mam prave v predu, jelikoz mam ctyrvala
cerpadlo ma natocit tlak pri otoceni klickem a pak cekat dokud se nezacne startovat, v te chvili ma tlacit znovu a dal, pokud je tlak natocenej, tak pri opetovnem sepnuti klicku nemusi tlacit znovu
ta jednotka, i kdyz neni mokra, muze v ni byt vlhkost a srazet se a vytvaret vodu a zkraty
Killca dik.Ty me nikdy nezklames! Tve znalosti bych chtel mit No mam ji na topeni a zitra ji tam budu davat.Me prave zarazeli ty kontrolkyktere mi vzdy zhasly a najednou sviti dokud nezacnu tocit motorem
No tak jednotka umistena zpet a stale nic.Jeste zkousim nabijet baterku.
POznatek ze pri startovani se vzdy na chvilku zapne cerpadlo a po dobu toceni motorem se stale zapina a vypina.
A pri prvnim toceni se mi zblaznil budik nadrze.Rucicka tam litala jak splasena.
No a samozrejme stale ty dve kontrolky.abs a airbag.
Doma uz si ze me delaj srandu at to hodim ze skaly.Nakonec to asi tak udelam.