Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e 36 ....BC
- Killca
- Klubové ID: 1648
ukazovani nespravne teploty ani BC nemuze mit za vinu, mas v haji cidlo teploty v levem prednim nafuku na brzdy, nebo v haji dratek
vymenit za origo cidlo, nebo odpor s urcitou hodnotou, uz se tu o tom psalo, ted ale nevim kde, zkus vyhledat vyraz "odpor" nebo "teplomer" nebo "teplota" atd v sekci e36-e46 nebo pokec o bmw, urco neco najdes, ja to nestiham, kdyztak potom kouknu
vymenit za origo cidlo, nebo odpor s urcitou hodnotou, uz se tu o tom psalo, ted ale nevim kde, zkus vyhledat vyraz "odpor" nebo "teplomer" nebo "teplota" atd v sekci e36-e46 nebo pokec o bmw, urco neco najdes, ja to nestiham, kdyztak potom kouknu
vlevo je matal
a vpravo Killca 

-
jo a ještě jsem se chtěl zeptat, bcecko me neukazuje kolik litru mam v nadrzi, tudiz ani jak daleko dojedu atd... jsem si ho zapojil dodatecne mel jsem tam jenom digitalni hodiny a datum s teplotou .... a když jsem měl zapojit kabel na pin v palubce na signal litru v nadrzi, tak tam zadny kabel jeste nebyl... tak predpokladam, ze to tam budto vubec nemam a nebo ze to nejak prepocitava pres budiky... ?
-
..díky Castro, ale použil jsem hledat mnohokrát a odpověď na moji otázku jsem nenašel
a to neříkám jak tlačítko HLEDAT skvěle funguje ..
ptal jsem se totiž na ten kablík k nádrži, to jsem nikde nenašel, jestli tam už zapojený v palubce je a k němu přidám ten můj, a nebo jestli ho tam zapojím úplně nově a přepočítává to přes budíky ... a zakolik a kde si nechat přeprogramovat BC z 6ti válu na 4vál jsem teda taky nikde nenašel ... pokud to tady je a lze to tak jednoduše nalézt, tak mě to najdi ... budu ti móóóc vděčný
ale nemysli si tlač. HLEDAT není kouzelné ....

-
Návod na zapojení BC jich mám asi pět, četl jsem tady toho dost i o korečních hodnotách, ale stejně se musí přenastavit ze 6ti na 4val ty kor. hodnoty nestačí pro 4val .... a zapojený to podle tech navodu mam vse OK akorat ty litry me to neukazuje ... takze ctu toho se nebojondra325 píše:tady je nekde navod na vse co chces sam sem ho tady stahoval , hold musis cist

-
- Klubové ID: 775
Ono totiž z drtivé většiny platí, že co tady není, ani dlouho nebude...sadamcx65 píše:Návod na zapojení BC jich mám asi pět, četl jsem tady toho dost i o korečních hodnotách, ale stejně se musí přenastavit ze 6ti na 4val ty kor. hodnoty nestačí pro 4val .... a zapojený to podle tech navodu mam vse OK akorat ty litry me to neukazuje ... takze ctu toho se nebojondra325 píše:tady je nekde navod na vse co chces sam sem ho tady stahoval , hold musis cistakorat se spatne cte to co tady není ...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
- jarda
- Klubové ID: 1426
Signál o stavu nádrže se bere z budíků a pokud si dobře vzpomínám, musel jsem do konektoru v budíkách přidat pin, protože nebyl osazený a natáhnout vlastní drát až k BC.
Ten pin je nejpohodlnější koupit přímo v BMW, stojí i s ocáskem asi 20 korun a na rozdíl od neorigo alternativ tam přesně sedne a drží.
Je to konektor X17, pin 10
Ten pin je nejpohodlnější koupit přímo v BMW, stojí i s ocáskem asi 20 korun a na rozdíl od neorigo alternativ tam přesně sedne a drží.
Je to konektor X17, pin 10
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
- Killca
- Klubové ID: 1648
i ty hodiny co tam lidi maj jsou bc 
jinak pin se nemusi kupovat, staci vzit neoholeny drat, zapichnout do diry pro pin a zacvaknout do krytu konektoru, uhemuje se tak, ze krasne drzi
jinak mozna by poradil CZairwolf, mu muzes napsat, uz ma zkusenosti, dokonce resil s hanisem v bmw tu kalibraci na valce, meli by to umet origo v jakymkoli velkym BMW, jestli tam zrovna maj diskety se softem, je to dost stary

jinak pin se nemusi kupovat, staci vzit neoholeny drat, zapichnout do diry pro pin a zacvaknout do krytu konektoru, uhemuje se tak, ze krasne drzi
jinak mozna by poradil CZairwolf, mu muzes napsat, uz ma zkusenosti, dokonce resil s hanisem v bmw tu kalibraci na valce, meli by to umet origo v jakymkoli velkym BMW, jestli tam zrovna maj diskety se softem, je to dost stary
vlevo je matal
a vpravo Killca