Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Prosím o pomoc, odklon levého zadního kola+praskání
-
Roumen
- Klubové ID: 2747
Dobrý den, chtěl bych poradit od zkušených mazáků s mým problémem. Našel jsem pár témat,kde se tohle už řešilo, ale nikde jsem nenašel přesný problém, který trápí mě.
Mám E36 325i z 94. Když mám kola v zátahu(at je jakkoliv malý),lupe mi v zadním levém kole. Pořád cvaká. Se sešlápnutějším plynem cvaká víc, pokud mám zařazeno a jedu bez plynu,cvakání je slyšet také. Navíc jsem si všiml, že zadní levé kolo,od kterého je cvakání slyšet má odklon a řekl bych podle oka řádově tak o 1,5-2 cm. Co s tim. Jak jsem tak koukal na díly, pomalu se smiřuju s tím, že budu kupovat celou novou poloosu.
Taky mi prosím poradte, jaké máte např. s repasovanými poloosami zkušenosti. Koukal jsem, cena je o dvětřetiny nižší,ale nehci jít z bláta do louže. Díky moc všem.
Mám E36 325i z 94. Když mám kola v zátahu(at je jakkoliv malý),lupe mi v zadním levém kole. Pořád cvaká. Se sešlápnutějším plynem cvaká víc, pokud mám zařazeno a jedu bez plynu,cvakání je slyšet také. Navíc jsem si všiml, že zadní levé kolo,od kterého je cvakání slyšet má odklon a řekl bych podle oka řádově tak o 1,5-2 cm. Co s tim. Jak jsem tak koukal na díly, pomalu se smiřuju s tím, že budu kupovat celou novou poloosu.
Taky mi prosím poradte, jaké máte např. s repasovanými poloosami zkušenosti. Koukal jsem, cena je o dvětřetiny nižší,ale nehci jít z bláta do louže. Díky moc všem.
-
FiliposII
- Klubové ID: 1332
- Kontaktovat uživatele:
to cvakani pokus sa s pridanim plynu zvetsuje, a kdyz uberes, tak na chvilu prestane, a pak sa znovu ozve moze opravdu delat vysipana rucni brzda, a pokud ti nebrzdi nevidim duvod, proc ju nespravit, me po koupi take nejak moc nebrzdila a kdyz sem to rozdelal tak sem mosel vymenit aj kotouce, bo jesi tam neco dre, tak je to v ....
-
Roumen
- Klubové ID: 2747
jj, chystal jsem se samo i na ručku, ale najednou jsem objevil tenhle problém a pomyšlení na opravu ruční brzdy byla ta tam. Odklonu kola jsem se opravdu lekl a toho cvakání též. A je možné, že i když jedu bez plynu z kopce dolu jen se zařazenou rychlostí a lupe v tom také, ale tišeji, je to opravdu tímhle? Bávy se snažím poznávat už dva roky, ale až ted jsem na něj dost našetřil a koupil. Koupil jsem top stav a po dvou týdnech tohle. A myslím, že jsem nešetřil a koupil docela libovku.Nebo jsem se alespon snažil. Jediné, co mě ještě napadá, byl jsem s tím hned po koupi na technické, protože rok stál zaplachtovaný někde v garáži, protože bývalý majitel ho nechtěl živit a na technické mi do lehkých závad uvedli levá zadní vidlice. Co tím mohli konkrétně myslet ?

a vpravo Killca