Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E46 320D

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Barcetka
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Barcetka »

Zdarec,
v kolika otáčkách se má spínat turbo? Je to auto rodičů, žel bohu 2000 rok :( a na to, že má najeto 60 tis., tak už měnili váhu vzduchu, vstřikovací čerpadlo a stejně auto nejede tak jak má. Já se s tím bojím předjíždět, protože se své E36 325 td jsem zvyklá na něco silnějšího. Nemělo by to být naopak?
martilulin

#2 Příspěvek od martilulin »

no me zacina kolem 1800,stuj napul venku a seslapni plyn,jde to venku slyset.To fakt ty 100kw byly takovy smejdy?60tis a takovy opravy,to cerpadlo me dostalo 8O .No kde to sevisuji?Origo BMW?Vaha se totiz taky da vycistit,Jim bude odchazet cerpadlo,ale nebude jim praskat hlava/ne tak snadno/ jako tobe.Ale 325 jede moc pekne a je spolehliva.
Barcetka
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Barcetka »

No právě že táhne až tak od 2,6 tis... mně u té E36 taky spíná v nějakých 1,8... tak mě to dost zaráží. Myslela jsem, že ta rodičů bude lepší, ale fakt to tak není... Ten můj mazlík zatím drzí jak má... ale hlavně se o něj starám, nechat zahřát, dotočit turbínku, aditivum do nafty... a hlava zatím úplně v pohodě
martilulin

#4 Příspěvek od martilulin »

To je prave ono,ja se s tou svoji taky takhle mazlim,ale obcas se pristihnu,ze bych na to rad tlapl i za studena,ale..No ja to vidim na regulaci turba,nevim jakym stylem jezdi tvi rodice,ale treba ja jednou rocne beru auto rodicu a na okruhu mu dam takovy sajgon ze se nestaci divit,oni totiz opatrnejsi lide,jezdi sice slusne,ale pak zatuhavaji takove ty normalni veci...Ale v tomto km nabehu je to hnus velebnosti.Zajed k nekomu na diagnostiku,staci CarSoft,tak vidis tlak paliva i tlak turba.Od toho bych zacal.
Luckysheck
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Luckysheck »

Zlato to není jen tvoje BMW ale naše...tys ho kvůli barvě ani kupovat nechtěla :P... jinak bych to také viděl na regulaci turba. Jinak ta 320 d má težký život,v létě tahá přívěz,v zimě často na hory a jinak krátké jízdy do 3 km se studeným motorem a svižná tchýně bavorovi také neprospívá :P
Barcetka
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Barcetka »

Tak naši jsou přesný opak... vytáčení za studena, nenechají dotočit turbo... ale mně nikdo neposlouchá, když se jim snažím poradit (sem přece mladá a blbá a ještě děcko ):evil: a pak se diví, že to tak zlobí. No v pondělí to zase někam vezeme, tuším do bohunic do brna, tak uvidíme. Ale ten mechoš, co s ním mluvil říkal, že turbo se má spínat až tak v těch 2,5 tis... tak jsem trošku nechápala, podle mě je to hafo blbost, ale já přece nejsem vyučený automechanik :!: :oops: :evil:
Barcetka
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Barcetka »

ty máš modrouše já bělouše... ale jinak jsou přece jistě oba naši miláčci 8) :wink:
martilulin

#8 Příspěvek od martilulin »

Dneska jsem zapojoval multifunkci jednomu klubakovi,mel 320d jako tvoji rodice.No vzal jsem to na projizdku,muzu rict,ze tak brutalni rozdil oproti CR jsem necekal,no ale u nej jsem tipoval cerpadlo,rachtalo docela dost.No jestli se o to tak staraji a maji kratke jizdy,vidim to opravdu na to turbo.
Luckysheck
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Luckysheck »

Ale ležím pod ním já že :P ...
martilulin

#10 Příspěvek od martilulin »

Tak uz to byva,ja mam 3 auta,vsechny je platim a spravuju ja.Ta moje se neboji jezdit jen jednim z nich a presto jsou vsechny jeji...jak rika :D :D :D :D
Barcetka
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Barcetka »

Hele... to Luckysheck se občas přeřekne a řekne, že je to jeho a já sama říkám, že jsou všechny jeho!!! A mezi námi... já s tebou u těch aut taky mrznu! Nebo snad nejsem dobrý pomocník??? :oops: :cry: Ale jedno mi nevezmeš... nejvíce a nejdéle a s největší láskou je leštím já!
Jinak děkuji za radu :D
Luckysheck
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Luckysheck »

Kamaráde tak to jsem rád, že nejsem sám :)
martilulin

#13 Příspěvek od martilulin »

To mas aspon v klidu,ze ti sem tam neco pridrzi a pomuze. 8) To ta moje ani nepridrzi,nepomuze a jeste me zjebe kde jsem,ze mam byt doma.Jak si to kdo udela... :mad:
Odpovědět