Zdarec,
v kolika otáčkách se má spínat turbo? Je to auto rodičů, žel bohu 2000 rok a na to, že má najeto 60 tis., tak už měnili váhu vzduchu, vstřikovací čerpadlo a stejně auto nejede tak jak má. Já se s tím bojím předjíždět, protože se své E36 325 td jsem zvyklá na něco silnějšího. Nemělo by to být naopak?
no me zacina kolem 1800,stuj napul venku a seslapni plyn,jde to venku slyset.To fakt ty 100kw byly takovy smejdy?60tis a takovy opravy,to cerpadlo me dostalo .No kde to sevisuji?Origo BMW?Vaha se totiz taky da vycistit,Jim bude odchazet cerpadlo,ale nebude jim praskat hlava/ne tak snadno/ jako tobe.Ale 325 jede moc pekne a je spolehliva.
No právě že táhne až tak od 2,6 tis... mně u té E36 taky spíná v nějakých 1,8... tak mě to dost zaráží. Myslela jsem, že ta rodičů bude lepší, ale fakt to tak není... Ten můj mazlík zatím drzí jak má... ale hlavně se o něj starám, nechat zahřát, dotočit turbínku, aditivum do nafty... a hlava zatím úplně v pohodě
To je prave ono,ja se s tou svoji taky takhle mazlim,ale obcas se pristihnu,ze bych na to rad tlapl i za studena,ale..No ja to vidim na regulaci turba,nevim jakym stylem jezdi tvi rodice,ale treba ja jednou rocne beru auto rodicu a na okruhu mu dam takovy sajgon ze se nestaci divit,oni totiz opatrnejsi lide,jezdi sice slusne,ale pak zatuhavaji takove ty normalni veci...Ale v tomto km nabehu je to hnus velebnosti.Zajed k nekomu na diagnostiku,staci CarSoft,tak vidis tlak paliva i tlak turba.Od toho bych zacal.
Zlato to není jen tvoje BMW ale naše...tys ho kvůli barvě ani kupovat nechtěla ... jinak bych to také viděl na regulaci turba. Jinak ta 320 d má težký život,v létě tahá přívěz,v zimě často na hory a jinak krátké jízdy do 3 km se studeným motorem a svižná tchýně bavorovi také neprospívá
Tak naši jsou přesný opak... vytáčení za studena, nenechají dotočit turbo... ale mně nikdo neposlouchá, když se jim snažím poradit (sem přece mladá a blbá a ještě děcko ):evil: a pak se diví, že to tak zlobí. No v pondělí to zase někam vezeme, tuším do bohunic do brna, tak uvidíme. Ale ten mechoš, co s ním mluvil říkal, že turbo se má spínat až tak v těch 2,5 tis... tak jsem trošku nechápala, podle mě je to hafo blbost, ale já přece nejsem vyučený automechanik
Dneska jsem zapojoval multifunkci jednomu klubakovi,mel 320d jako tvoji rodice.No vzal jsem to na projizdku,muzu rict,ze tak brutalni rozdil oproti CR jsem necekal,no ale u nej jsem tipoval cerpadlo,rachtalo docela dost.No jestli se o to tak staraji a maji kratke jizdy,vidim to opravdu na to turbo.
Hele... to Luckysheck se občas přeřekne a řekne, že je to jeho a já sama říkám, že jsou všechny jeho!!! A mezi námi... já s tebou u těch aut taky mrznu! Nebo snad nejsem dobrý pomocník??? Ale jedno mi nevezmeš... nejvíce a nejdéle a s největší láskou je leštím já!
Jinak děkuji za radu
To mas aspon v klidu,ze ti sem tam neco pridrzi a pomuze. To ta moje ani nepridrzi,nepomuze a jeste me zjebe kde jsem,ze mam byt doma.Jak si to kdo udela...