Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
nalepení pruhu na predni sklo
-
- Kontaktovat uživatele:
Driv sem mel na golfu. Koupil jsem normal samolepici tapetu cernou matnou odmeril aaby byla rovne sklo navlhčil a nalepil posteloval a pak postupne vytlačit všechnu vodu následně ořezat a dovytlačit zbytek vody. Pak doporučuju nechat pořádně zaschnout a né hned vyjet.. poprvé se mi slouplo. Podruhé jsem ho ani na technické nemohl servat...
Ten poloměr zaoblení není potřeba vyřezávat i při rovné folii se díky vypouknutí skla krásně vytvoří zaoblení...

-
- Člen Klubu
xSAFA píše:Driv sem mel na golfu. Koupil jsem normal samolepici tapetu cernou matnou odmeril aaby byla rovne sklo navlhčil a nalepil posteloval a pak postupne vytlačit všechnu vodu následně ořezat a dovytlačit zbytek vody. Pak doporučuju nechat pořádně zaschnout a né hned vyjet.. poprvé se mi slouplo. Podruhé jsem ho ani na technické nemohl servat...Ten poloměr zaoblení není potřeba vyřezávat i při rovné folii se díky vypouknutí skla krásně vytvoří zaoblení...
.. jsem myslel, že nálepka se dává vždy ze vnitř.. Neviděli jste někde prodávat nálepku co jde do stracena? Poněvadž ten pruh folie co si dam lidi dávají, to vypadá jak když si zastřihneš vlasy dle kastrolu..
- Radim046
- Kontaktovat uživatele:
Ta samolepka nejni moc dobrej nápad
a Castro má pravdu s těma semaforama. Mužu potvrdit
a bez mučeni se přiznám že když jsem měl škodu 105S měl jsem pruh s napisem Provocatione
ale na STK mi to hned sloupli vyměnou za platnou stk.
Dnes bych to vyřešil jedině čelnim oknem co ma ten zatmavovaci pruh z vyroby ,ale rozhodně ne samolepkou.

Dnes bych to vyřešil jedině čelnim oknem co ma ten zatmavovaci pruh z vyroby ,ale rozhodně ne samolepkou.
-
paveld píše:Jestli libi nebo nelibi, to je vec nazoru... ale ma to svoje vyhody, mam to na aute a proti slunicku je to nesrovnatelny s tim origo zelenym pruhem na skle... a na semafory jsem si uz zvyk a vubec mi to nevadi.
Souhlasim s tebou,mam samolepící přesně vytvarovanej na okno a maximální spokojenost proti sluníčku a semafory?! Zastavim o kousek blíž a vidim nádherně,nemusim stát hned pod semaforem ne?!

- paveld
- Kontaktovat uživatele:
Ja ani nemam zadnej primo vytvarovanej, proste jsem koupil v Hornbachu kus cerny tapety a je to uplne to samy
. Na semaforech se da koukat z bocniho okynka a nebo kdyz to nejde, tak se trochu ohnes, nedela mi to problem
.
A nemluvil bych hned o przneni, to ze to neni origo, tak to neznamena ze to musi byt spatny...navic je spousta peknejch e30 s pruhem
.

A nemluvil bych hned o przneni, to ze to neni origo, tak to neznamena ze to musi byt spatny...navic je spousta peknejch e30 s pruhem

-
- Kontaktovat uživatele:
Wickerman píše:Kazdeho vec co si da na auto!!!!
Kazdopadne ja to mam udelane tak,ze kdyz se davali folie,tak mam vyriznutej pruh s folie co mam na oknech a je to super!!!
Zadny napisy atp. ...
Ale to je vec nazoru
Přesně tak to mám udělaný i já a v poho. a o těch pocajtech že pak po tobě půjdou jsou keci, už mě mockrát stavěli i s dřívějšíma autama(všude jsem měl folie černý jak bejk) a vůbec nic.