Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

nalepení pruhu na predni sklo

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
KmcBmw
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od KmcBmw »

zdarec potreboval bych poradit nakej rozumnej postup nalepeni pruhu na prední sklo a pokud mozno jak to zariznou pokud je rovnej dikes
Wertheim

#2 Příspěvek od Wertheim »

Máš to řezaný na plotru nebo klasickou samolepu?

V případě plotru.. (folie)
1/ voda s jarem - polít
2/ položit - vyhladit
3/ řezat

V případě samolepy
1/ naměřit
2/ nalepit
3/ ořezat

V případě samolepy přeju hodně štěstí, o tom to většinou je.. :lol:
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od xSAFA »

Driv sem mel na golfu. Koupil jsem normal samolepici tapetu cernou matnou odmeril aaby byla rovne sklo navlhčil a nalepil posteloval a pak postupne vytlačit všechnu vodu následně ořezat a dovytlačit zbytek vody. Pak doporučuju nechat pořádně zaschnout a né hned vyjet.. poprvé se mi slouplo. Podruhé jsem ho ani na technické nemohl servat... :) Ten poloměr zaoblení není potřeba vyřezávat i při rovné folii se díky vypouknutí skla krásně vytvoří zaoblení...
mathias22
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od mathias22 »

ja bych to vubec nedaval!udes jak mucholapka na policajty,oni tohle nemaj radi!staveli me na kazdem rohu,az sem to sam od sebe strhnul!
castro
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od castro »

taková pěkná tříca v avataru a chceš ji takhle prznit? Bez urážky ale budeš akorát za blbečka a na semaforech tě bude bolet krk...

nicméně, proti guzstu žádnej dišputát ;-)
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#6 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

xSAFA píše:Driv sem mel na golfu. Koupil jsem normal samolepici tapetu cernou matnou odmeril aaby byla rovne sklo navlhčil a nalepil posteloval a pak postupne vytlačit všechnu vodu následně ořezat a dovytlačit zbytek vody. Pak doporučuju nechat pořádně zaschnout a né hned vyjet.. poprvé se mi slouplo. Podruhé jsem ho ani na technické nemohl servat... :) Ten poloměr zaoblení není potřeba vyřezávat i při rovné folii se díky vypouknutí skla krásně vytvoří zaoblení...

.. jsem myslel, že nálepka se dává vždy ze vnitř.. Neviděli jste někde prodávat nálepku co jde do stracena? Poněvadž ten pruh folie co si dam lidi dávají, to vypadá jak když si zastřihneš vlasy dle kastrolu..
Radim046
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Radim046 »

Ta samolepka nejni moc dobrej nápad :D a Castro má pravdu s těma semaforama. Mužu potvrdit :D a bez mučeni se přiznám že když jsem měl škodu 105S měl jsem pruh s napisem Provocatione :D ale na STK mi to hned sloupli vyměnou za platnou stk. :D
Dnes bych to vyřešil jedině čelnim oknem co ma ten zatmavovaci pruh z vyroby ,ale rozhodně ne samolepkou.
paveld
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od paveld »

Jestli libi nebo nelibi, to je vec nazoru... ale ma to svoje vyhody, mam to na aute a proti slunicku je to nesrovnatelny s tim origo zelenym pruhem na skle... a na semafory jsem si uz zvyk a vubec mi to nevadi.
krtek

#9 Příspěvek od krtek »

paveld píše:Jestli libi nebo nelibi, to je vec nazoru... ale ma to svoje vyhody, mam to na aute a proti slunicku je to nesrovnatelny s tim origo zelenym pruhem na skle... a na semafory jsem si uz zvyk a vubec mi to nevadi.

Souhlasim s tebou,mam samolepící přesně vytvarovanej na okno a maximální spokojenost proti sluníčku a semafory?! Zastavim o kousek blíž a vidim nádherně,nemusim stát hned pod semaforem ne?! 8) Ale stejně to nedělám a pohoda.. :lol:
paveld
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od paveld »

Ja ani nemam zadnej primo vytvarovanej, proste jsem koupil v Hornbachu kus cerny tapety a je to uplne to samy :-). Na semaforech se da koukat z bocniho okynka a nebo kdyz to nejde, tak se trochu ohnes, nedela mi to problem :-D.
A nemluvil bych hned o przneni, to ze to neni origo, tak to neznamena ze to musi byt spatny...navic je spousta peknejch e30 s pruhem :).
Mazligg
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Mazligg »

bych nalepil folii na autoskla s nejakym solidnim zatmavenim (propustnost 35%) a je to ready, proti slunku funguje super a videt je taky super. Kdo si delal nekdy folie na auto tak vi o cem mluvim....
Whizkyn
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Whizkyn »

Já mám folie všude a v předu mám černej pruh přeš kterej je přes den vidět a v poho. Hele já bych ti radil zajeď ndo servisu a oni ti to udělají za 200. Ahoj.
Wickerman

#13 Příspěvek od Wickerman »

Kazdeho vec co si da na auto!!!!
Kazdopadne ja to mam udelane tak,ze kdyz se davali folie,tak mam vyriznutej pruh s folie co mam na oknech a je to super!!!
Zadny napisy atp. ...
Ale to je vec nazoru :wink:
Whizkyn
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Whizkyn »

Wickerman píše:Kazdeho vec co si da na auto!!!!
Kazdopadne ja to mam udelane tak,ze kdyz se davali folie,tak mam vyriznutej pruh s folie co mam na oknech a je to super!!!
Zadny napisy atp. ...
Ale to je vec nazoru :wink:

Přesně tak to mám udělaný i já a v poho. a o těch pocajtech že pak po tobě půjdou jsou keci, už mě mockrát stavěli i s dřívějšíma autama(všude jsem měl folie černý jak bejk) a vůbec nic.
Odpovědět