teprve dneska jsem se od znameho dozvedel, ze u kupatek maji po otevreni dveri bocni skla zajet asi o pul cm niz at zajedou pod tesneni,ale ja kdyz otevru dvere tak se nic nedeje,cim by to mohlo byt?pod tapecirou je nejaaky motorek a da se sehnat nejaky tady na foru?jeste sem nevidel nikoho to shanet!jak mi to rekl tak mi spadla celist!
a zamek dveri najdu ve sloupku?tam nic neni,ja to calounil na cerno a musel bych neco videt,mel sem aji strop dole jedine ze bude za tapecirama,tam sem jeste nelezl!a jak nejak aspon priblizne vypada?
diky za foto,ted sem sel zkusit ten spinac,a jak ho zmacknu tak neco lupne pod palubovkou!takze nvm co mu muze byt.jak to zmacknu tak reaguje pokazde to lupne obe strany!!!!jsem z toho *ebil!
tak podle me nebude chba ve spinaci, vetsinou se osoupe a naopak i pres zavreni dveri se okink nedovrou, tady to asi bdue chyba v jednotce, to lupani jak rikas pri mackani toho spinace muze byt sepnuti rele a vydani signalu pro dovreni oken, ale s okny to nehejbe, takze nekde muze byt preruseny drat, nebo vadna jednotka ovladajici ta okna nebo nevim
ty vole ale ted to zacina byt akutni!!!jak zacina chcat tak mi prochcava dovnitr a mam upe mokro na zemi a tece to pres vyskace!asi to budu muset dat frajerum v sotei!!!
Dovolím si zneužít tvé nouze Můžeš mi potom dát reference na jejich servis? Zvažuju jestli jim tam mám dát auto a v tomhle kraji už se mi na autě opraváři hezky podepsali
Jj, vím Četl jsem, ale nic určitého jsem z toho nevyzjistil. Když jsem tam byl to omrknout tak ze dvou návštěv první ohledně dílů OK,ale druhá sondující servis už moc ne. Ale možná jsem jen rozkňučený