Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E36 318i neukazuje stav paliva

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
rades

#1 Příspěvek od rades »

Zdarec chci poprosit,jestli tu už někdo řešil problém s ukazatelem paliva.
Večer jsme auto odstavili s tím,že ukazatel paliva normálně ukazoval-cca 3/4 nádrže a ráno po zastrčení klíčku rafička totálně na nule-nejdřív jsme si mysleli,že někdo vyčoroval nádrž,ale po dotankování se to ani nehlo. Nevíte tedy někdo,čím by to s největší pravděpodobností mohlo bejt? pojisty jsem kontroloval.díky
Fanny

#2 Příspěvek od Fanny »

resilo se to tu, vetsinou to byva upadlej dratek u plovaku na palivovym cerpadle
plysakmartin
Klubové ID: 1651

#3 Příspěvek od plysakmartin »

Jo měl jsem to asi před měsícem a byl to upadlej drátek na plováku ! Tak si vyndej plovák a pořádně si omrkni, na první pohled to nemusíš vydět, já ho vyndaval dvakrát :lol:
CZAirwolf

#4 Příspěvek od CZAirwolf »

plysakmartin píše:Jo měl jsem to asi před měsícem a byl to upadlej drátek na plováku ! Tak si vyndej plovák a pořádně si omrkni, na první pohled to nemusíš vydět, já ho vyndaval dvakrát :lol:
A me by zajimalo, jak to vyndat. Tehdy jsme to resili u jednoho cloveka, ale nepodarilo se nam vyndat ani jednu pumpu, co jsou pod zadni sedackou (ci to je plovak ?). Oboji se ma vyndat otacenim pomoci nejakeho pripravku, ale...takze ?
plysakmartin

#5 Příspěvek od plysakmartin »

CZAirwolf píše:
plysakmartin píše:Jo měl jsem to asi před měsícem a byl to upadlej drátek na plováku ! Tak si vyndej plovák a pořádně si omrkni, na první pohled to nemusíš vydět, já ho vyndaval dvakrát :lol:
A me by zajimalo, jak to vyndat. Tehdy jsme to resili u jednoho cloveka, ale nepodarilo se nam vyndat ani jednu pumpu, co jsou pod zadni sedackou (ci to je plovak ?). Oboji se ma vyndat otacenim pomoci nejakeho pripravku, ale...takze ?
Pod zadní sedačkou máš dva dekly, který drží na čtyřech šroubech. Oddekluješ ten za sedačkou spolujezdce a pod ním je právě víčko, které se otvírá otočením do strany. Ručně mi taky nešlo otevřít, tak jsem vzal velký šroubovák a kladivo a pomocí těchto donucovacích prrostředků se mi to podařilo otevřít. Ještě jsem zapomněl, že ještě musíš odpojit hadičku, ale bacha, vyteče ti zní trošku benzínu. No a pak se ti nasktne pohled na pumpu s plovákem a můžeš to vyndat :wink:
plysakmartin

#6 Příspěvek od plysakmartin »

ještě teda pro lepší představu: http://www.pelicanparts.com/BMW/techart ... l-Pump.htm
Killca
Klubové ID: 1648

#7 Příspěvek od Killca »

hele wolfe, tohle uz sme prece zjistili ne, tak na to nekdy kouknem, jestli neni jen zadrhly plovak, proste jen vysroubovat ten krouzek kolem cerpadla nahoru a pak nam pude cerpadlo ven v poho
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Odpovědět