Zdarec chci poprosit,jestli tu už někdo řešil problém s ukazatelem paliva.
Večer jsme auto odstavili s tím,že ukazatel paliva normálně ukazoval-cca 3/4 nádrže a ráno po zastrčení klíčku rafička totálně na nule-nejdřív jsme si mysleli,že někdo vyčoroval nádrž,ale po dotankování se to ani nehlo. Nevíte tedy někdo,čím by to s největší pravděpodobností mohlo bejt? pojisty jsem kontroloval.díky
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E36 318i neukazuje stav paliva
-
plysakmartin
- Klubové ID: 1651
A me by zajimalo, jak to vyndat. Tehdy jsme to resili u jednoho cloveka, ale nepodarilo se nam vyndat ani jednu pumpu, co jsou pod zadni sedackou (ci to je plovak ?). Oboji se ma vyndat otacenim pomoci nejakeho pripravku, ale...takze ?plysakmartin píše:Jo měl jsem to asi před měsícem a byl to upadlej drátek na plováku ! Tak si vyndej plovák a pořádně si omrkni, na první pohled to nemusíš vydět, já ho vyndaval dvakrát
-
plysakmartin
Pod zadní sedačkou máš dva dekly, který drží na čtyřech šroubech. Oddekluješ ten za sedačkou spolujezdce a pod ním je právě víčko, které se otvírá otočením do strany. Ručně mi taky nešlo otevřít, tak jsem vzal velký šroubovák a kladivo a pomocí těchto donucovacích prrostředků se mi to podařilo otevřít. Ještě jsem zapomněl, že ještě musíš odpojit hadičku, ale bacha, vyteče ti zní trošku benzínu. No a pak se ti nasktne pohled na pumpu s plovákem a můžeš to vyndatCZAirwolf píše:A me by zajimalo, jak to vyndat. Tehdy jsme to resili u jednoho cloveka, ale nepodarilo se nam vyndat ani jednu pumpu, co jsou pod zadni sedackou (ci to je plovak ?). Oboji se ma vyndat otacenim pomoci nejakeho pripravku, ale...takze ?plysakmartin píše:Jo měl jsem to asi před měsícem a byl to upadlej drátek na plováku ! Tak si vyndej plovák a pořádně si omrkni, na první pohled to nemusíš vydět, já ho vyndaval dvakrát
-
plysakmartin
ještě teda pro lepší představu: http://www.pelicanparts.com/BMW/techart ... l-Pump.htm

a vpravo Killca