Ahoj všem, mám problém se spolujezdcovou stahovačkou. Děje se to že nejezdí sama, resp. když zmáčku tlačítko tak okno popojede asi 5cm a zastaví se, když chci tedy stáhnout musim mačkat pořád dokola. Nemáte někdo podobou zkušenost?
Problém je uvnitř motorku na stahování okna.Když ho rozděláš je tam dlouhá hřídelka a na ní musíš najít magnetický kroužek.Ten totiž sjel mimo čidla dolů k motorku.Stačí ho dát do správné pozice proti čidlům na víčku a vše bude fungovat.Po vyzkoušení funkčnosti ho zakápni vteřinovým lepidlem.
Mam bmw e36 a mam problem se spolujezdcovím oknem dolu jede ale když jede na horu tak na hore vyskočí a musim to rukou přitahnout zpatky mel jsem to rozebrane a je tam nejaka kladka ktera jak vyskočí tak vyskočí i prave rameno z koleje a nemužu ho tam dat.
ak47 píše:Mam bmw e36 a mam problem se spolujezdcovím oknem dolu jede ale když jede na horu tak na hore vyskočí a musim to rukou přitahnout zpatky mel jsem to rozebrane a je tam nejaka kladka ktera jak vyskočí tak vyskočí i prave rameno z koleje a nemužu ho tam dat.
zmáčkni trochu to perko co drží kloub ramene v tom silonu,dej si ho do sveraku a klepni po nem kladivem..a poradne to promaz vazelinou,vsechno!
taky se mi zastavuje to okýnko po pár centimetrech. Tak jsem to rozdělal a opravdu magnmet sjel dolů. Ale i když ho dám zpět k čidlům je to to samé. Co to může být?
Je normální ře při podržení tlařítka stahovačky relé jem klapnou a hned se rozepnou?
Díky
ja mel to same,ale chyba byla uplne jinde, ten kreten(byvaly majitel) hrabal asi do dveri a jak chytal tapeciru zpet,pouzil nejake svoje sroubky a ty byly delsi nez origo,vymenil sem sroubky v tapecire za origo a ejhle,uz to stahuje normalne!