Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

problém se stahovačkou E36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Martas23

#1 Příspěvek od Martas23 »

Ahoj všem, mám problém se spolujezdcovou stahovačkou. Děje se to že nejezdí sama, resp. když zmáčku tlačítko tak okno popojede asi 5cm a zastaví se, když chci tedy stáhnout musim mačkat pořád dokola. Nemáte někdo podobou zkušenost?
Matrix Člen Klubu
Člen Klubu

#2 Příspěvek od Matrix Člen Klubu »

Problém je uvnitř motorku na stahování okna.Když ho rozděláš je tam dlouhá hřídelka a na ní musíš najít magnetický kroužek.Ten totiž sjel mimo čidla dolů k motorku.Stačí ho dát do správné pozice proti čidlům na víčku a vše bude fungovat.Po vyzkoušení funkčnosti ho zakápni vteřinovým lepidlem.
Martas23

#3 Příspěvek od Martas23 »

paráda, děkuju za radu
ak47

#4 Příspěvek od ak47 »

Mam bmw e36 a mam problem se spolujezdcovím oknem dolu jede ale když jede na horu tak na hore vyskočí a musim to rukou přitahnout zpatky mel jsem to rozebrane a je tam nejaka kladka ktera jak vyskočí tak vyskočí i prave rameno z koleje a nemužu ho tam dat.
rob2fab
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od rob2fab »

ak47 píše:Mam bmw e36 a mam problem se spolujezdcovím oknem dolu jede ale když jede na horu tak na hore vyskočí a musim to rukou přitahnout zpatky mel jsem to rozebrane a je tam nejaka kladka ktera jak vyskočí tak vyskočí i prave rameno z koleje a nemužu ho tam dat.
zmáčkni trochu to perko co drží kloub ramene v tom silonu,dej si ho do sveraku a klepni po nem kladivem..a poradne to promaz vazelinou,vsechno!
texmur

#6 Příspěvek od texmur »

taky se mi zastavuje to okýnko po pár centimetrech. Tak jsem to rozdělal a opravdu magnmet sjel dolů. Ale i když ho dám zpět k čidlům je to to samé. Co to může být?
Je normální ře při podržení tlařítka stahovačky relé jem klapnou a hned se rozepnou?
Díky
Bodka

#7 Příspěvek od Bodka »

texnur: skus vymenit rele. mne to len cvakalo a pomohla vymena relatka.
mathias22
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od mathias22 »

ja mel to same,ale chyba byla uplne jinde, ten kreten(byvaly majitel) hrabal asi do dveri a jak chytal tapeciru zpet,pouzil nejake svoje sroubky a ty byly delsi nez origo,vymenil sem sroubky v tapecire za origo a ejhle,uz to stahuje normalne! :respect:
texmur

#9 Příspěvek od texmur »

mě to nejde ani bez tapecíru takže v tom chyba nebude. Které z těch 2 relé mám vyměnít? a kde sehnat stejné aby pasovalo do tišťáku?
Díky
Odpovědět