Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Interier demontaz E46

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
astar
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od astar »

Kluci, poradte mi jak sundat madla u dveri a jestli je jeste nekde uskali, tak nejaky plasty co jsou u e46 v ruznych barvach... planuju totiz ze bych to "krasny" drevo nahradil jinou barvou, tak se rovnou zeptam co je na to dobry, aby to vydrzelo a neloupalo se
FreeTree

#2 Příspěvek od FreeTree »

astar píše:Kluci, poradte mi jak sundat madla u dveri a jestli je jeste nekde uskali, tak nejaky plasty co jsou u e46 v ruznych barvach... planuju totiz ze bych to "krasny" drevo nahradil jinou barvou, tak se rovnou zeptam co je na to dobry, aby to vydrzelo a neloupalo se
Madla mají z boku (nebo spíš ze strany) nacvaknutý krytky, pod nima je klasika křížák.... vyloupni krytku nebo hříbek na zrcátka od předu...
Pajac
Klubové ID: 929

#3 Příspěvek od Pajac »

No kvůli tomu abys polepil obložení nepotřebuješ demontovan madlo dveří. Stačí abys to obložení podebral šroubovákem lehce zapáčil a ono se vyloupne. Na dveřích ho drží 4 trny. Pod tím obložením jsou šrouby (myslím že 3) a po vymontování těch šroubů (jsou to torxy - ne křížáky) a ještě dalších 3 (2 pod madlem po sundání 2 krytek, a jeden po vyloupnutí (vlevo ovládání seřízení zrcátek a na pravé straně záslepky zvrchu madla)). Vepředu pak začni zprava a až vyloupneš ten pravý ta už uvidíš jak na ten co nad rádiem.

Mimochodem jakou máš barvu toho obložení. Vyčenžoval bych ho s tebou pokud bys to olepoval. Jde o to, že na tom mým mám podřený lak a tobě by to nemuseelo vadit pokud bys na to něco lepil. Já mám tmavě hnědý dřevo.
astar
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od astar »

no ja mam svetle hnedy drevo... :D

jenze ted si tak uvedomuju, ze mam kombinaci interieru cerno sedou (cernej vrch, sedej spodek), tudiz by asi ta stribrna nebylo to pravy orechovy... tak nevim co by se k omu hodilo
Odpovědět