Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Den D E46 320 D Rozbit :-(

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Kubiiik

#1 Příspěvek od Kubiiik »

Ahoj chlapi je tomu asi 2 hodiny co sem se vyjebal ve svojim mazlíkovi.Jel jsme po suché cestě a najednou za zatáčkou byla kaluž a zatančil sem si a přibral 2 stromy naštěstí mě zachránily erbegy vystřelily dva přední sem stoho moc špatný! Kdyby jste někdo věděli o nějakém výkupu kdo by mohl odkoupit vrak tak mi pisněte sem psychycki v háji totálka tak bych uvítal pomoc díky chlapi.Jestli chcete někdo foto pošlu na mail dík :cry: :cry: :cry: :cry:
castro
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od castro »

uplně s Tebou soucítím...

Dnes nás bylo bohužel víc :cry: a pár lidí je prý v nemocnici, ostatní máme "jen" pomuchlaný auta...

Hlavně že je člověk celej!!! plechy vem čert.
georg

#3 Příspěvek od georg »

castro píše:uplně s Tebou soucítím...

Dnes nás bylo bohužel víc :cry: a pár lidí je prý v nemocnici, ostatní máme "jen" pomuchlaný auta...

...přesně tak. Když z toho člověk vyleze bez zranění, tak je to ok.
bergos Člen Klubu
Člen Klubu

#4 Příspěvek od bergos Člen Klubu »

cože??? ty taky? 8O kluci, hlavně opatrně...
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
8-)
georg

#5 Příspěvek od georg »

bergos píše:

cože??? ty taky? 8O kluci, hlavně opatrně...

Castro dopadnul celkem dobře.... :wink:
Brody
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Brody »

jj dneska ty auta padaly jak svestky do prikopu.Jeli jsme z nakupu a v jednom kopci z jedny strany jedno auto v prikopu,prejeli jsme kopec a pod nim dalsi auto v prikopu, no a potom kousek od domova dalsi auto v prikopu.Sice ani jedno auto bmw ale i tak to bylo desny.Nastesti z toho lidi stali venku a byly v pohode.Ale klouzalo to dost.V jedny otacce to se mnou taky smejklo,ale nastesti jen malinko a ja najizdel pomalu.

Tak hlavne ze jsi celej.To je hlavni!Jezdete opatrne!!!!
Dave
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Dave »

Hmm, taky jsem měl dneska na mále :? chybělo tak půl metru.

Kluci doufám že jste už všichni v pořádku a do nemocnice vás vzali max na pozorování. Kára bude další, hlavně zdraví.

Jsme s váma :!:
Kubiiik

#8 Příspěvek od Kubiiik »

Kdyby věděl jak tu dát fotky tak je vám sem šoupnu ale byl to maras nezapomenu na to už nikdy auto na odpis ja sem trošku dobitý a modřiny ale taky ok strhl sem to radši do stromu než někoho srazit sem rád že to dopadlo jak to dopadlo akorát čtvrt mega v háji ohh bože nikomu to nepřeju vubec sem nečekal že se muže něco takového stát...Ted budu chodit pěšky chjo...
Brody
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Brody »

Ale zase bud rad ze si celej a ze vubec pesky muzes chodit.

A Castro taky??? 8O
Whisky
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Whisky »

Od jisty doby, kdy se mi za zatackou asi ve 120ti zjevil traktor, ktery skoro stal, tak jezdim rychle uz jen tam kde opravdu vidim...takze snad jen rovinka. fakt uz sem asi ve stadiu, kdy mam trochu obavu o svuj zivot na ceskych silnicich. kdyz vidim kolik tech krizku pribyva za deset let co jezdim cestou do prace....mladi vemte si to k srdci...!!! Zase si neodpustim silne auto, ktery rychle zrychluje a dobre brzdi! To ne :)

Mel si stesti, stromy sou svine! Na auto zase usetris a budes rad, ze mas zkusenosti navic a neskoncil si hur.
Kubiiik

#11 Příspěvek od Kubiiik »

Ja vim co to auto umi ale nečekal sem co udělá ta voda byl to mazec mám to za sebou akorát mě to auto strašně mrzí :oops:
WinCent

#12 Příspěvek od WinCent »

Kubiiik píše:Ahoj chlapi je tomu asi 2 hodiny co sem se vyjebal ve svojim mazlíkovi.Jel jsme po suché cestě a najednou za zatáčkou byla kaluž a zatančil sem si a přibral 2 stromy naštěstí mě zachránily erbegy vystřelily dva přední sem stoho moc špatný! Kdyby jste někdo věděli o nějakém výkupu kdo by mohl odkoupit vrak tak mi pisněte sem psychycki v háji totálka tak bych uvítal pomoc díky chlapi.Jestli chcete někdo foto pošlu na mail dík :cry: :cry: :cry: :cry:

ptal jsi se na výkup tak píšu, jestli ti to pomůže tak to vykoupím... Tel: 721359933
arkadiel

#13 Příspěvek od arkadiel »

To je Smůla! Hlavně že se nikomu nic nestalo.
Minulý rok jsem měl také jednu možnost přesvědčit se, že E46 je bezpečné auto. Zrovna včera jsem se byl na tu zatáčku kouknout...
Když jsem to řešil, o výkupu jsem komunikoval s http://www.abhcar.cz/, http://www.bourackyvykup.cz a eště s pár dalšíma. Pokud někdo bude schánět konkrétně ty díly, co přežily, bude ochoten dát víc. Jinak hrajou na čas. Nakonec jsem našel někoho, kdo mi to opravil. Finančně ale nic moc.
Kubiiik

#14 Příspěvek od Kubiiik »

Díky moc za rady
Chaotik

#15 Příspěvek od Chaotik »

Hlavní je to zdraví;-).

A prachy.... je vidno, že náhoda je blbec, proto mám allrisk pojistku i když to není levný...
Odpovědět