Ahoj chlapi je tomu asi 2 hodiny co sem se vyjebal ve svojim mazlíkovi.Jel jsme po suché cestě a najednou za zatáčkou byla kaluž a zatančil sem si a přibral 2 stromy naštěstí mě zachránily erbegy vystřelily dva přední sem stoho moc špatný! Kdyby jste někdo věděli o nějakém výkupu kdo by mohl odkoupit vrak tak mi pisněte sem psychycki v háji totálka tak bych uvítal pomoc díky chlapi.Jestli chcete někdo foto pošlu na mail dík
jj dneska ty auta padaly jak svestky do prikopu.Jeli jsme z nakupu a v jednom kopci z jedny strany jedno auto v prikopu,prejeli jsme kopec a pod nim dalsi auto v prikopu, no a potom kousek od domova dalsi auto v prikopu.Sice ani jedno auto bmw ale i tak to bylo desny.Nastesti z toho lidi stali venku a byly v pohode.Ale klouzalo to dost.V jedny otacce to se mnou taky smejklo,ale nastesti jen malinko a ja najizdel pomalu.
Tak hlavne ze jsi celej.To je hlavni!Jezdete opatrne!!!!
Kdyby věděl jak tu dát fotky tak je vám sem šoupnu ale byl to maras nezapomenu na to už nikdy auto na odpis ja sem trošku dobitý a modřiny ale taky ok strhl sem to radši do stromu než někoho srazit sem rád že to dopadlo jak to dopadlo akorát čtvrt mega v háji ohh bože nikomu to nepřeju vubec sem nečekal že se muže něco takového stát...Ted budu chodit pěšky chjo...
Od jisty doby, kdy se mi za zatackou asi ve 120ti zjevil traktor, ktery skoro stal, tak jezdim rychle uz jen tam kde opravdu vidim...takze snad jen rovinka. fakt uz sem asi ve stadiu, kdy mam trochu obavu o svuj zivot na ceskych silnicich. kdyz vidim kolik tech krizku pribyva za deset let co jezdim cestou do prace....mladi vemte si to k srdci...!!! Zase si neodpustim silne auto, ktery rychle zrychluje a dobre brzdi! To ne
Mel si stesti, stromy sou svine! Na auto zase usetris a budes rad, ze mas zkusenosti navic a neskoncil si hur.
Kubiiik píše:Ahoj chlapi je tomu asi 2 hodiny co sem se vyjebal ve svojim mazlíkovi.Jel jsme po suché cestě a najednou za zatáčkou byla kaluž a zatančil sem si a přibral 2 stromy naštěstí mě zachránily erbegy vystřelily dva přední sem stoho moc špatný! Kdyby jste někdo věděli o nějakém výkupu kdo by mohl odkoupit vrak tak mi pisněte sem psychycki v háji totálka tak bych uvítal pomoc díky chlapi.Jestli chcete někdo foto pošlu na mail dík
ptal jsi se na výkup tak píšu, jestli ti to pomůže tak to vykoupím... Tel: 721359933
To je Smůla! Hlavně že se nikomu nic nestalo.
Minulý rok jsem měl také jednu možnost přesvědčit se, že E46 je bezpečné auto. Zrovna včera jsem se byl na tu zatáčku kouknout...
Když jsem to řešil, o výkupu jsem komunikoval s http://www.abhcar.cz/, http://www.bourackyvykup.cz a eště s pár dalšíma. Pokud někdo bude schánět konkrétně ty díly, co přežily, bude ochoten dát víc. Jinak hrajou na čas. Nakonec jsem našel někoho, kdo mi to opravil. Finančně ale nic moc.