Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

LED světla e46 problém

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
luckka

#1 Příspěvek od luckka »

Objednala jsem si led světla, namontovali jsme je, svítí dobře, všechno funguje, ale počítač hlásí chybu jako kdyby nesvítili světla. Někdo tady měl stejný problém, ale nikdo mu neporadil, tak to zkoušim znova. Poraďte mi prosím co se s tím dá dělat. Díky moc. :(
libovka

#2 Příspěvek od libovka »

To je jasný protože led má jiný odpor než žárovka.Takové věci se řeší v sekci o E39kách,který se předělávají na facelift.Dávají tam nějaké odpory.Zkus popátrat tam.
SpookyKT
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od SpookyKT »

Myslim ze mas problem v odporu ...
Zmer si odpor ktere maji stara svetla a nova.Pred ty nova dej stejnou hodnotu odporu a melo by byt po problemu :wink:
Tomassino

#4 Příspěvek od Tomassino »

clovek by cekal, ze ty votuningovy lampy uz budou po tech letech poreseny... kdes je kupovala a co je to za znacku prosim?
Yngwie

#5 Příspěvek od Yngwie »

luckka píše:Objednala jsem si led světla, namontovali jsme je, svítí dobře, všechno funguje, ale počítač hlásí chybu jako kdyby nesvítili světla. Někdo tady měl stejný problém, ale nikdo mu neporadil, tak to zkoušim znova. Poraďte mi prosím co se s tím dá dělat. Díky moc. :(

Nemas ty svetla origos?
luckka

#6 Příspěvek od luckka »

Značku nevim, ale objednávala jsem je z eBaye. Originály to určitě nejsou. Odvezu to radči k elektrikáři 8), dík za rady
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Marty_ »

Tunacky lampy a nejsou vychytane jo, divne..
No kazdopadne pri upgradu predfacelift auta na original LED lampy je treba vymenit krome svetel jeste lightmodul, packu na svetla a nejak doprogramovat.. Akorat to resim, palky hrozne :?
Deli

#8 Příspěvek od Deli »

Tomassino píše:clovek by cekal, ze ty votuningovy lampy uz budou po tech letech poreseny...

taky bych čekal...
Tomassino

#9 Příspěvek od Tomassino »

luckka píše:Značku nevim, ale objednávala jsem je z eBaye. Originály to určitě nejsou. Odvezu to radči k elektrikáři 8), dík za rady

opravdu by mi pomohlo, kdybys nasla ten obchod, kde jsi je kupovala. Na ebay vetsinou inzeruji obchody, takze predpokladam, ze jsi kupovala od jednoho z nich ale pres ebay. Chystam se totiz na nakup, tak abych se aspon vyvaroval. dik moc
luckka

#10 Příspěvek od luckka »

Objednávala jsem je odtud http://www.germaniatec.com
Tomassino

#11 Příspěvek od Tomassino »

luckka píše:Objednávala jsem je odtud http://www.germaniatec.com

supr, dik moc
Odpovědět