Objednala jsem si led světla, namontovali jsme je, svítí dobře, všechno funguje, ale počítač hlásí chybu jako kdyby nesvítili světla. Někdo tady měl stejný problém, ale nikdo mu neporadil, tak to zkoušim znova. Poraďte mi prosím co se s tím dá dělat. Díky moc.
To je jasný protože led má jiný odpor než žárovka.Takové věci se řeší v sekci o E39kách,který se předělávají na facelift.Dávají tam nějaké odpory.Zkus popátrat tam.
luckka píše:Objednala jsem si led světla, namontovali jsme je, svítí dobře, všechno funguje, ale počítač hlásí chybu jako kdyby nesvítili světla. Někdo tady měl stejný problém, ale nikdo mu neporadil, tak to zkoušim znova. Poraďte mi prosím co se s tím dá dělat. Díky moc.
Tunacky lampy a nejsou vychytane jo, divne..
No kazdopadne pri upgradu predfacelift auta na original LED lampy je treba vymenit krome svetel jeste lightmodul, packu na svetla a nejak doprogramovat.. Akorat to resim, palky hrozne
luckka píše:Značku nevim, ale objednávala jsem je z eBaye. Originály to určitě nejsou. Odvezu to radči k elektrikáři , dík za rady
opravdu by mi pomohlo, kdybys nasla ten obchod, kde jsi je kupovala. Na ebay vetsinou inzeruji obchody, takze predpokladam, ze jsi kupovala od jednoho z nich ale pres ebay. Chystam se totiz na nakup, tak abych se aspon vyvaroval. dik moc