Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
cukání při 2. rychlostním stupni
tipoval bych setrvák, nebo spojka či přítlačák.celkem častý problém u tds, ale na dálku těžko specifikovat...ROBi píše:Mám E36 325 tds a když LEHCE přidávám na dvojku, tak se mezi 1300 - 1500 ot./min. auto začne nepříjemně cukat - je možné, že auto má málo otáček, nebo je problém jinde? Jakmile přidám o něco více, tak vše přestane.
-
- Klubové ID: 1422
- Kontaktovat uživatele:
mi to delalo neco podobneho, spojku mi kontroloval mechos, rikal, ze vypina v pohode, setrvak by byl taky muj tip, ale radsi na to ani nemyslim, protoze je to drahe jak devka
no a cely muj problem vygradoval tak, ze mam olej v expanzce vody, takze asi prasklo tesneni pod hlavou nebo hlava, odpoved mechanika jak je to mozne kdyz bych i veril minulym majitelum ze se k tomu chovali jak lidi, ja se k tomu chovam jak ind ke krave, byla, no u tds se to proste tak samo od sebe umi stat...
kazdopadne doporucuju navstevu servisu, idealne u nekoho kdo tomu rozumi:)

kazdopadne doporucuju navstevu servisu, idealne u nekoho kdo tomu rozumi:)
Jo taky mi to dělalo,abyl to setrvák.Taky na 2 st. a 1300-1600 ot/min.Měl by i klapat při volnoběhu a jak sešlápneš spojku,tak se přitlačí do té správné polohy(jak má tu velkou axiální vůli) a přestane to.Ale až mi odejde tak ho zkusim zavařit,radil to tady člověk co to dělal na 535i a prý to vydrželo v poho 30 tis, km.Uvidim jestli radil dobře,není nad osobní zkušenost.
Tiež rozmýslam že ho dám zavarit ale najlepsie by bolo zohnat druhy s tým to skusit a ked to bude fertig tak to nahodit, napis potom ako to ide.fafejta píše:Jo taky mi to dělalo,abyl to setrvák.Taky na 2 st. a 1300-1600 ot/min.Měl by i klapat při volnoběhu a jak sešlápneš spojku,tak se přitlačí do té správné polohy(jak má tu velkou axiální vůli) a přestane to.Ale až mi odejde tak ho zkusim zavařit,radil to tady člověk co to dělal na 535i a prý to vydrželo v poho 30 tis, km.Uvidim jestli radil dobře,není nad osobní zkušenost.
Niekto spominal že to nieje dobré zavarit, nemá to len vpliv na konfort jazdy? Alebo sa tým može nieco dalej rozdrbkat.