Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e36kupé - okýnka
tak včera už podruhy se mi stalo, že za jízdy samy začli dovírat a pootvírat okýnka. jak se vždycky pootevřou a dozavřou při otvírání a zavírání dveří. vždycky když sem přejel přes nějaký nerovnosti tak to začlo blnout. tak sem vždycky pootevřel dveře, zavřel a na chvíli to přestalo. než zase sem vzal nějakou nerovnost. poradte jak to tam je? Na jakym principu to funguje? Tam sou nějaký čidla? Jde o 36tku kupé. díkec. 
-
Fx
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1705
- Kontaktovat uživatele:
Je to tlačítko na sloupku, je pod "čepem", do kterého zapadá zámek. Na to, abys to skoukl, potřebuješ tak pár vteřin, problémem jsou většinou volnější dveře, které poskakují a dokola mačkají to tlačítko, nebo ošoupané tlačítko, které na nerovnostech poskakuje. Záleží na roku výroby, jak udává airwolf. Spletl jsem si tě s mirdou2, u toho vím, jaký má r.v., popis sedí pro ročníky novější než tuším 9/94 (se ZKE IV).mirda píše:každopádně díkes, až bude líp tak na to mrknu, ted tu celej den furt tak nějak poprchává!
jo jasně, tak sem na to koukal a je to tak. To sem myslel že to bude větší problém.Fx píše:Je to tlačítko na sloupku, je pod "čepem", do kterého zapadá zámek. Na to, abys to skoukl, potřebuješ tak pár vteřin, problémem jsou většinou volnější dveře, které poskakují a dokola mačkají to tlačítko, nebo ošoupané tlačítko, které na nerovnostech poskakuje. Záleží na roku výroby, jak udává airwolf. Spletl jsem si tě s mirdou2, u toho vím, jaký má r.v., popis sedí pro ročníky novější než tuším 9/94 (se ZKE IV).mirda píše:každopádně díkes, až bude líp tak na to mrknu, ted tu celej den furt tak nějak poprchává!

a vpravo Killca