Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Piští servo ale né při zatáčení
-
xSAFA
- Klubové ID: 1477
- Kontaktovat uživatele:
Po ránu nastaruju a z motoru se ozývá přerušované pískání až klepání když jsem k řemenici servopumpy nastříkal oleje tak to ztichlo ale když přidám plynu tak zas začne strašně popiskávat, dělá to tak prvních 10km pak nic až po delším stání zas... Při točení volantem se ten zvuk nemění točit jde poměrně lehce. Myslíte, že pomůže vyměnit servo olej?? Nebo jdou na pumpě vyměnit třeba jen ložiska? Nebo sehnat druhou servo pumpu????
Díky
-
zachy325
- Klubové ID: 1684
- Kontaktovat uživatele:
me delalo neco podobneho furt to hucelo ale kdyz zatacel tak ne a nakonec to prestalo jit volant stuhl a bylo.xSAFA píše:Po ránu nastaruju a z motoru se ozývá přerušované pískání až klepání když jsem k řemenici servopumpy nastříkal oleje tak to ztichlo ale když přidám plynu tak zas začne strašně popiskávat, dělá to tak prvních 10km pak nic až po delším stání zas... Při točení volantem se ten zvuk nemění točit jde poměrně lehce. Myslíte, že pomůže vyměnit servo olej?? Nebo jdou na pumpě vyměnit třeba jen ložiska? Nebo sehnat druhou servo pumpu????Díky
Nadrzka do serva plna oleje tak jsem myslel ze to bude neco se rizenim a ono nic bylo to servo cerpadlo
vymenil jsem ho a byl klid
-
xSAFA
- Kontaktovat uživatele:
No bude to asi nejrozumnejsizachy325 píše:me delalo neco podobneho furt to hucelo ale kdyz zatacel tak ne a nakonec to prestalo jit volant stuhl a bylo.xSAFA píše:Po ránu nastaruju a z motoru se ozývá přerušované pískání až klepání když jsem k řemenici servopumpy nastříkal oleje tak to ztichlo ale když přidám plynu tak zas začne strašně popiskávat, dělá to tak prvních 10km pak nic až po delším stání zas... Při točení volantem se ten zvuk nemění točit jde poměrně lehce. Myslíte, že pomůže vyměnit servo olej?? Nebo jdou na pumpě vyměnit třeba jen ložiska? Nebo sehnat druhou servo pumpu????Díky
Nadrzka do serva plna oleje tak jsem myslel ze to bude neco se rizenim a ono nic bylo to servo cerpadlo
vymenil jsem ho a byl klid
-
xSAFA
- Kontaktovat uživatele:
remen mam novy ale toto dela jednoznacne to cerpadlozachy325 píše:to snad ho napadlo jako prvni ne?Leveler píše:Ještě bych zkusil koupit novej řemen (pár Kč) a hezky dotáhnout.Pokud to bude stále dělat, tak to bude servopumpou.
po remenu pak dal resit jinak servocerpadlo nove vymnenym dilem cca 4500kc coz neni tak zle
Kdepak ho sezenu za tu cenu 4500,- ?
-
xSAFA
- Kontaktovat uživatele:
Olej sem nestrikal na remen ani remenici ale za ni k lozisku serva, nebudu mazat remen olejemJiri píše:když jsi nastříkal na řemenici olej tak se pak nediv že to prokluzuje. Řemen ani řenenice se ničím nemažou je to takový třecí spoj. Jedině tak odmastit. Vymněň řemen , protože stary bude po namazání v hajzlu ( guma se mastnotou rozpadá) , odmasti a uvidíš.
-
MagicMisel
- Klubové ID: 1822
- Kontaktovat uživatele:
-
MagicMisel
- Klubové ID: 1822
- Kontaktovat uživatele: