Nemáte někdo zkušenost s ostřikovačema na E36? Skoro nestrikaji, koukal sem na hadicky jestli to nekde neztraci tlak a ty jsou v pohode. Problem je v takovym bilym kolinku co je primo pod tryskama, je v nem ze strany dirka (netusim co tam dela) a z te naveliko strika voda. Muze to byt treba ucpanyma tryskama?
tupaccz píše:profoukní to silnym kompresorem ale z venku přímo co máš na kapotě ja si koupil dva benzinové filtry do fichtla a mám pokoj furt se mi to ucpávalo:-D
tupaccz píše:profoukní to silnym kompresorem ale z venku přímo co máš na kapotě ja si koupil dva benzinové filtry do fichtla a mám pokoj furt se mi to ucpávalo:-D
todle nejni špatnej napad. to se jako musi nechat a k těm ucpanejm triskam, ja to vždycky propich špendlikem a taky to fachčilo
to kolinko je nejakej pretlakovej ventil, tou dirkou to strika protoze mas ucpanou trysku. v zime mi ten ventil zamrzl a praskl tak jsem za 50Kc koupil novej