Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Opět další začatečník bmw e36 320i

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
tupaccz

#1 Příspěvek od tupaccz »

Zdravím vas všechny mam par dotazu ohledně me e36 320i no určitě jste tyto problémy už všichni řešily ale ja opravdu hledal a našel plno věci ale to co mě zajima o tom tu toho moc neni

1Topení: auto topi je tam teplo ale možná tak u spolujezdce na mě řidiče opravdu tahne studeny vzduch mam dvoj ozonovou klímu a prostě mám pocit že se nekdy nejaka klapka asi nepřepne a tak na mě fouka studeny vzduch ale u spolujesdce jde teply:-D

2 no neřikam ze je to zrovna slabe auto ale neubraním se pocitu ze mi tam naky ten koník chybí mam skušenosti s autama okolo 100kw konkrétne chrysler neon(než mi ho jeden motorkař spprovodil ze světa)prostě ať se mi to libi nebo ne byl živjejší a to mě trochu mrzí mam vyměněnou hadici od saní nove filtry (ale vzduchový se mi nezdá má ješte nakou molitanovou podlozku ktera muže omezovat přísun vzduchu vody je dost teplota ideální možná to bude první části výfuku ktera ma odešle přícky v tlumici

3:hodne mě štve jak zevnitř otevirate dveře tak oklolo madel jsou umělohmotné ramečky ktere mi furt vyskakujou nevite co stííím??

4:prosím naky obchod kde bych sehnal krytky kol na originalní elektrony dekuji moc

opravdu jsem moc hledal a nenašel budu vam moc vděcny za odpověd a když budu vědet tak taky pomohu díky a mě :D jtese
Killca

#2 Příspěvek od Killca »

1)muze to byt nejaky vadny neco, ale taky to muze byt jen to ze mas nastaveny studeny foukani na sebe, pod stredovym vetrakem mas kolecko a kdyz na nem natocis uplne cerveny policko tak stale fouka studeny vzduch? na nohy fouka teply kdyz mas pusteny AUTO tlacitko?

2)hele ten vykon u dvoulitru je se mi zda i docela casto slabej, Spajk tady z klubu ma M52 320 a taky mu to tahne nejak malo, ma vymeneny vsechno mozny a stale slaby, ja ho s isem roznesu, je mozny ze mate katalyzatory na kasi, tak mozna to, nebo vadnou vahu vzduchu, jinak nevim

3)ty ramecky kolem klik se musi poradne zacvaknout, jinak furt vyskakujou, mozna mas ruply uchytky, tak koupit novy a trochu silou zacvaknout poradne dozadu

4)to nevim
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
tupaccz

#3 Příspěvek od tupaccz »

díky nejak se stim poperu a doufam ze to dam nejak dohoromady je pavda ze mam vřiti první tlumič vyfuku:-D
paveld
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od paveld »

ta 3 by me taky zajimala... na jednech dverich drzi jak pribytej, na ridicovejch mi porad vyskakuje. uz jsem ho jednou ztratil, tak mam novej a je to stejny... i kdyz ho poradne nacvaknes, vydrzi to chvili, prijde mi ze jsou spis osoupany ty uchytky ve dverich. resili jste to nekdo nejak?
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Spajky »

Prej roznesu na kaši :lol: Nemám odstíněnej ten zasr*nej filtr a ty máš fungl novou spojku :D Počky, te'd sem objednal nový svíce a konečně si sehnal ten plech k filtru 8)
tupaccz

#6 Příspěvek od tupaccz »

:lol: vy jste manici:-D ale t dveře mě fakt štvouj při každe svižnější jízde mi to vystřelí a pak to nemužu najít jinak jsem to byl dnes provětrat a vypada to tak ze to auto je líne jen kdyz vozím sveho 150kg kámoše takže problém vyřešen:-D
Kuaja

#7 Příspěvek od Kuaja »

Přesně tak .. když chceš mít e36 320i (mám jí také) musíš mít jen krásné a štíhlé kámoše a nejlépe je když máš krásné štíhlé kamarádky - když budeš mít kliku, tak můžeš najít i dvě do 100kg :-)

Jinak já měl u středovýho fukaru vypadlý to táhlo, co přepíná na teplej vzduch - a dokud jsem nevěděl, jak to má chodit, tak jsem ani nepoznal, že to protáčím vlastně naprázdno.
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Leveler »

1) Pokud máš nastavenej fukar na sebe, tak to bude foukat jenom chladnej vzduch.Takle to má BMW řešený aby si neusnul za volantemZkus dát polohu- nohy- nabo -čelní sklo- a uvidíš, že to bude foukat teple.A nebo když dáš foukat na sebe, tak to bude foukat všude teple a u řidiče studeně.

2)320 není zrovna žádnej závodák, takže ten motor musíš točit:)))Je fakt ,že 150kg kámoš to auto docela zabije :lol:

3)Mrkni jestli nemáš ulamaný ty packy a pokud ano, tak kup nový a pořádně je tam zamáčkní a bude to držet

4)Objednej přímo u BMW a máš to.Cca 400kč :wink:
tupaccz

#9 Příspěvek od tupaccz »

:-D no jo radsi budu jezdit saaam ale jak se vlastně ty kryty madel jmenujou potřeboval bych nake koupit a stím topenim to bude asi to madlo no budu chte nechte rozebrat přistojovku:-D no diky moc jinak me zatim BMW nejak nezradilo a doufam že snim budu dlouho kamoš:-D ale co mě štve že tam neni 6ty rychlostní stupeň ale to jsou male věci diky vsem :-D :idea:
gardner

#10 Příspěvek od gardner »

paveld píše:ta 3 by me taky zajimala... na jednech dverich drzi jak pribytej, na ridicovejch mi porad vyskakuje. uz jsem ho jednou ztratil, tak mam novej a je to stejny... i kdyz ho poradne nacvaknes, vydrzi to chvili, prijde mi ze jsou spis osoupany ty uchytky ve dverich. resili jste to nekdo nejak?

Mám to samé také jen u dveří řidiče,uchytky ve dveřích se nezdají být ošoupané...Když to pořádně nacvaknu vydrží tak den dva a pak vyskočí....taky nevím co s tím
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

A nemáte uvolněnej tapec? To pak celej tapec tahá za tu mřížku směrem dovnitř do auta a tím pádem to vyskakuje z tohodle "předpětí"...
gardner

#12 Příspěvek od gardner »

Fx píše:A nemáte uvolněnej tapec? To pak celej tapec tahá za tu mřížku směrem dovnitř do auta a tím pádem to vyskakuje z tohodle "předpětí"...

No ten uvolněný tapec to bude asi můj problém,mám ulomenou příchytku i s kouskem tapecu v horním rohu u táhla zamykání to by tedy mohlo být tím...
Killca

#13 Příspěvek od Killca »

no me ty ramecky taky dycky vyskakovaly, pekne me to sralo, tak sem se nasral a poradne zabral, kruplo to a drzi a ani o centak se nepohne a kdykoli to rozebiram a skladam, tak to drzi uz v poho, tak nevim :D

Spajky píše:jsem trosku ozralej jak prase :D

jo hochu tak to se tesim az to budes mit udelany, ale podle me tim filtrem to nebude, spis ta vaha, kouknem na to priste na chate az se poradne zlejem, ted uz mam chut, jedu tam ted na vikend :D budes tam?
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Odpovědět