1Topení: auto topi je tam teplo ale možná tak u spolujezdce na mě řidiče opravdu tahne studeny vzduch mam dvoj ozonovou klímu a prostě mám pocit že se nekdy nejaka klapka asi nepřepne a tak na mě fouka studeny vzduch ale u spolujesdce jde teply:-D
2 no neřikam ze je to zrovna slabe auto ale neubraním se pocitu ze mi tam naky ten koník chybí mam skušenosti s autama okolo 100kw konkrétne chrysler neon(než mi ho jeden motorkař spprovodil ze světa)prostě ať se mi to libi nebo ne byl živjejší a to mě trochu mrzí mam vyměněnou hadici od saní nove filtry (ale vzduchový se mi nezdá má ješte nakou molitanovou podlozku ktera muže omezovat přísun vzduchu vody je dost teplota ideální možná to bude první části výfuku ktera ma odešle přícky v tlumici
3:hodne mě štve jak zevnitř otevirate dveře tak oklolo madel jsou umělohmotné ramečky ktere mi furt vyskakujou nevite co stííím??
4:prosím naky obchod kde bych sehnal krytky kol na originalní elektrony dekuji moc
opravdu jsem moc hledal a nenašel budu vam moc vděcny za odpověd a když budu vědet tak taky pomohu díky a mě