Všimnul jsem si toho chvíli po koupi ale nějak jsem to neřešil. Jde o to že volant je zvláštně natočený na levou stranu jakoby byla tyč řízení šejdrem ale nic tomu nenasvědčuje. Ještě pro lepší představu když sedím rovně mám obě ruce na volantu tak pravou musím mít více pokrčenou a je to tak stále i když je volant natočený jinak. Napadá vás v čem by to mohlo být???
Jen doplním vše sedí jak má jak interiér tak části řízení, auto netahá do stran geometrie v pořádku, volant se točí lehce. Napadá nekoho na co se podívat nebo v cem by to logicky mohlo byt?
Tak jsem se v tom pohrabal a bez vysledku Prvne nechapu jak tam to ulozeni drzi je to na takovych hrotech ktery nejdou sroubovat a z druhe strany neni matka tak mi pripada ze je to tam jen tak zacvakly... No a aji kdybych je nejak vytahnul tak tim neni jak do boku pohnout. Tak nevim ty jsi to delal na e36?
No to me taky napadlo ze to mohlo byt naboreny ale nezda se mi to vse jinak perfektne sedi ta tyc na ktere je to prisroubovany pokrivena neni je to fakt jen o fous a clovek si toho bezne nevsimne. Jak bude vice casu zkusim poresit...
Tak jsem rozčarován, cestou na obed jsem u benzínky zahlídl e36 v sedanu neváhal jsem a běžel k majiteli a nastínil mu tento problém. K mému udivu mel volant naprosto stejne jak já Tak ted nevim jestli jsem magor a zdá se mi to nebo to tak snad má být... On si toho vubec nevsiml az potom co jsem ho na to upozornil se mu to taky zacalo zdát nakrivo Tak fakt nevim asi na to seru kdyby s tim rizenim neco bylo tak to budu resit ale vse je jinak OK...
Jeste jednou pro natvrdle, kazda e36 ma malinko "sejdrem" volant a ten kdo to nema ma bud borku a narovnalo se mu to nebo je uplne slepej
Proste to neni normalne videt, jen clovek musi zkoumat a koukat chvili