ahoj
prosím o radu kde může být zrada nebo jak je zapojeno vyhřívaní sedaček u E36 325TD. přes které to jde relé atd. Všechno vypadá že funguje, zapnu spínač, ten se rožne ale sedačky nehřejou. díky
bud je to odpojeny pod sedackou nebo to nefunguje v sedackach... to jde nekdy opravit kdyz se sedacka odcalouni...chtelo by to promerit konektory pod sedackami,to se da....
seda píše:ahoj
prosím o radu kde může být zrada nebo jak je zapojeno vyhřívaní sedaček u E36 325TD. přes které to jde relé atd. Všechno vypadá že funguje, zapnu spínač, ten se rožne ale sedačky nehřejou. díky
U mně to byla ta vyhřívací dečka, byl upálený přívod. Koupil jsem novou cca za 1.200,-, rozebral sedačku, vyměnil špatnou dečku za novou a bylo po problému
nedávno jsem to měl rozdělané....první proměř ty kontakty pod sedačkou a pokud bude vše ok tak asi nejčastější zrada je ta že se přepílí drátek v té dečce hned na začátku...v tom ohybu sedačky....já sem si ji vyhodil celou ven...částečně odčalounil abych se tam dostal a pak spájel pájkou...vydrželo mi to asi 5km a pak zase nic:(...budu na to muset vlítnout znovu....
tak to už je asi extrém:)......v nejbližší době hodím sem na forum fotodokumentaci jak rozebrat vyhřívání a opravit....snad se to bude někomu hodit:)..
D-E-J-V píše:tak to už je asi extrém:)......v nejbližší době hodím sem na forum fotodokumentaci jak rozebrat vyhřívání a opravit....snad se to bude někomu hodit:)..
Já se s tou sedačkou sral snad celej den, nejhorší bylo sundat to čalounění z těch zasranejch pidi koleček a pak to tam zase vrátit. Výborná relaxace na jedno sobotní odpoledne . Ale večer se dostavila blaženost vyhřáté prdelky, byl jsem to hned projet
D-E-J-V píše:tak to už je asi extrém:)......v nejbližší době hodím sem na forum fotodokumentaci jak rozebrat vyhřívání a opravit....snad se to bude někomu hodit:)..
kámo byly by ty fotky? taky s tim musim neco udelat...
sorry borci ale já už sem tu sedačku podruhé nerozebral...nechtělo se mi do toho i když je to tak snadné....jedině když se budu nudit některý den a bude čas
Já bych to taky potřeboval opravit. Jen u mě to není relax na 1 odpoledne, ale relaxoval bych i v neděli . U obou sedaček mi nehřejí záda. Na anglických forech toho je dost, jak to vyměnit, ale mám strach, že už bych to nevrátil tak pěkně...
hele rozčalounit a dát to zpět tak aby to vypadalo dobře je jednoduchy ja to u sebe napnul lepe než to bylo po těch letech to bylo trochu povoleny tak sem to napnul a je to ok když to neuspěcháš (jak to rozčalouněni tak to očalounění) tak na tom neni co pokazit
No tak to budeš asi šikovný čalouník . Já jsem se celkem pobál, když jsem viděl ty fota, jak to rozebrat, pak se tam snad ta dečka tak nějak šila nebo přichytávala. No uff..
ja to dělal na E36 tam je to čalounění jen nacvakany na takovejch ocelovejc kroužkách ktery jen roztahneš a pak zas kleštěma secvakneš je fakt že občas to byl porod ale jako jde to ...krom toho co tak běžně čtu tak u E39 tu starou dečku lidi vystříhaj a pak už ji tam jen tak buď pohoděj nebo na pár místech lípnou a nebo další možnost a ta se mě zdá nejjednodušší ji tam jen tak letmo jehlou přišít to ale by neměl bejt nejakej extra problem nemusí to tam podle mě bejt nejak extra napevno stačí jen tak přichytit aby se to nehrnulo
Kdyz mluvis o "semtam porodu" tak na to tuplem seru S mejma nervama, jsem naposled zapasil pri pridelavani svodu na e36 a do takovejch krkolomnejch poloh jsem tu ruku snad jeste nikdy nedal
porod bylo jen to že je tam málo místa na ty kleště jinak je to jednoduchy jak facka ja to dělal taky poprve a dělal jsem jak ty starší sedačky tak ty novější ty starší se rozebíraj hůř jelikož nemaj šroubovanou tu zadní část opěradla ale maj v ní nastčený to čalounění tak si s tim musíš trochu vyhrát ale jde to