Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
odkladani napoju
pat píše:Jak resite odladani otevrenych plechovek s pitim a jine podobne drinky?mam 36ku a nevim kam s tim.
BMW dodává originál plast pod loketku na E36 s otvory pro kelímky, už se to tu onehdá řešilo a z celé debaty vyplynulo, že nejpraktičtější, nejrychlejší a nejlevnější řešení je držák od MCdonalda...

castro píše:já to v úterý vyřešil excelentně, položil jsem si 0,5litru coly v otevřeném kelímku na podlahu ke spolujezdci a patřičně se rozjel... ale cola prý čistí tak teď už mi zbývá jen kobereček u řidiče a zamnou...

Jak je to s tema drzakama od mekace? Ja v posledni dobe chodim spis do KFC, tak nejak nechapu, vo co go

-
- Kontaktovat uživatele:
MrScully píše:castro píše:já to v úterý vyřešil excelentně, položil jsem si 0,5litru coly v otevřeném kelímku na podlahu ke spolujezdci a patřičně se rozjel... ale cola prý čistí tak teď už mi zbývá jen kobereček u řidiče a zamnou...
![]()
![]()
![]()
Jak je to s tema drzakama od mekace? Ja v posledni dobe chodim spis do KFC, tak nejak nechapu, vo co goTo se tam nekde dostane k napoji nebo se to da koupit nebo jak?
Kdyz jsem ho kupoval asi pred 5lety u MCdrivera tak stal 10kč...Ale je to na ho...Kurvi to tapec a ja osobne tomu moc neverim...Radsi si za sebe hodim petku nebo jak uz tu bylo zmineno,soupnu to spolujezdci...Na drz a jedu

castro píše:já to v úterý vyřešil excelentně, položil jsem si 0,5litru coly v otevřeném kelímku na podlahu ke spolujezdci a patřičně se rozjel... ale cola prý čistí tak teď už mi zbývá jen kobereček u řidiče a zamnou...
Taky sem jednou tak jel,jen sem měl zavřenej kelímek od meka...byla cesta zručnosti a hladkejch rozjezdů

-
- Kontaktovat uživatele:
Maikl píše:kelimek z mekace se mi vejde v kompaktu za ručku, je tam taková přihrádka.. a drží dobře!
to jsem taky jednou dělal. Jak je ten kelímek papírovej tak se lehce prodřel a vytekl mi na "převodovku" tima otvorama v tunelu.
Včera jsem si koupil ten držáíček u McD a je to takový napikaču. U Feldy mi to sedělo dobře tady je to takový divný... chtělo by to E90 kde jsou už od výroby

-
- Kontaktovat uživatele:
Koby píše: Když jedu k Mc nebo do KFC, tak si sednu dovnitř jako človek a nebudu žrát a dělat si bordel v autě![]()
to stojí k zamyšlení. Ted jsi mi nasadil normálně brouka do hlavy... asi to tak taky začnu dělat...

-
- Kontaktovat uživatele:
castro píše:Koby píše: Když jedu k Mc nebo do KFC, tak si sednu dovnitř jako človek a nebudu žrát a dělat si bordel v autě![]()
to stojí k zamyšlení. Ted jsi mi nasadil normálně brouka do hlavy... asi to tak taky začnu dělat...akorát když jedu v pátek z práce přes letnou, hraje roli každá minuta = 100m aut v zácpě navíc. Nebo jezdit domů až v noci
Tak v pátek to vydržíš až domu

Ne, tak jako ve služebáku si na sebe taky drobim a mastnýna rukama šahám na volant:) Ale ve svym tak maximálně piju, zásadně nejim

Rozhodne bych nedoporucil spolehat se na drzaky napoju v e39 tam pred radickou. postavil jsem si tam nedavno v dobre vire, ze to bude drzet, kelimek coly od McD - poprve v zivote - jinak v aute zasadne nedelam cokoli, co by mohlo potencialne vyprodukovat jakejkoli sebemensi neporadek. Jel jsem jak s hnojem, daval jsem si pozor na prudky pohyby volantem, a stejne jsem se neubranil tomu, ze mi to pri jednom nevinnym zatacecim manevru v centru mesta vyklouzlo z drzaku a polilo sedacku spolujezdce a spadlo dolu na koberecek. Neumite si predstavit tu beznadej, kdyz jsem musel dal jet, nemoh zastavit, nedokazal kvuli pasum dosahnout tam dolu a zvednout to, a koutkem oka sledoval jak se obsah kelimku pomalu ale jiste vsakuje do peclive vyluxovanyho koberecku u spolujezdce. Priste radsi chcipnu na dehydrataci.