Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

odkladani napoju

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
pat
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od pat »

Jak resite odladani otevrenych plechovek s pitim a jine podobne drinky?mam 36ku a nevim kam s tim. :(
Tomas8409
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Tomas8409 »

držákem na pití od meka :)
_peper
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od _peper »

Otevřu když vyjedu od benzínky, sednu do auta, napiju se, plechovku položím na sedák sedačky nebo jí dám někomu do ruky kdo sedí vedle mě. Rozjedu to na 90 dám za čtyři vezmu plechovku dopiju a pak už jedu normálně dál :lol:
JIP

#4 Příspěvek od JIP »

pat píše:Jak resite odladani otevrenych plechovek s pitim a jine podobne drinky?mam 36ku a nevim kam s tim. :(

BMW dodává originál plast pod loketku na E36 s otvory pro kelímky, už se to tu onehdá řešilo a z celé debaty vyplynulo, že nejpraktičtější, nejrychlejší a nejlevnější řešení je držák od MCdonalda... :idea:
pat
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od pat »

Najdu ten drzak nekde v ETKcku?nebo nemas odkaz :?: pls
JIP

#6 Příspěvek od JIP »

Je to ta 15-ctka... :idea:
Obrázek
castro
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od castro »

já to v úterý vyřešil excelentně, položil jsem si 0,5litru coly v otevřeném kelímku na podlahu ke spolujezdci a patřičně se rozjel... ale cola prý čistí tak teď už mi zbývá jen kobereček u řidiče a zamnou... :lol:
MrScully

#8 Příspěvek od MrScully »

castro píše:já to v úterý vyřešil excelentně, položil jsem si 0,5litru coly v otevřeném kelímku na podlahu ke spolujezdci a patřičně se rozjel... ale cola prý čistí tak teď už mi zbývá jen kobereček u řidiče a zamnou... :lol:

:lol: :lol: :lol:

Jak je to s tema drzakama od mekace? Ja v posledni dobe chodim spis do KFC, tak nejak nechapu, vo co go :) To se tam nekde dostane k napoji nebo se to da koupit nebo jak?
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od dsvatos »

Já z plechovky nepiju. Ta sodovka v plechu je drahá a je toho málo. Takže dvoulitrovka PET-ka na podlaze za spolujezdcem to jistí :wink:
Hanz318iS
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Hanz318iS »

MrScully píše:
castro píše:já to v úterý vyřešil excelentně, položil jsem si 0,5litru coly v otevřeném kelímku na podlahu ke spolujezdci a patřičně se rozjel... ale cola prý čistí tak teď už mi zbývá jen kobereček u řidiče a zamnou... :lol:

:lol: :lol: :lol:

Jak je to s tema drzakama od mekace? Ja v posledni dobe chodim spis do KFC, tak nejak nechapu, vo co go :) To se tam nekde dostane k napoji nebo se to da koupit nebo jak?

Kdyz jsem ho kupoval asi pred 5lety u MCdrivera tak stal 10kč...Ale je to na ho...Kurvi to tapec a ja osobne tomu moc neverim...Radsi si za sebe hodim petku nebo jak uz tu bylo zmineno,soupnu to spolujezdci...Na drz a jedu :lol:
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Maikl »

kelimek z mekace se mi vejde v kompaktu za ručku, je tam taková přihrádka.. a drží dobře!
voitano

#12 Příspěvek od voitano »

Já řeším podobný problém na e46 , podle ETK jsou to dva díly k dokoupení a pak výměna za podlouhlý odkládací prostor. Ten se pak smrskne na malý , ale pokud vám to stačí, tak není problém.
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Spajky »

Taky sem jednou tak jel,jen sem měl zavřenej kelímek od meka...byla cesta zručnosti a hladkejch rozjezdů :)
castro
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od castro »

Maikl píše:kelimek z mekace se mi vejde v kompaktu za ručku, je tam taková přihrádka.. a drží dobře!

to jsem taky jednou dělal. Jak je ten kelímek papírovej tak se lehce prodřel a vytekl mi na "převodovku" tima otvorama v tunelu.

Včera jsem si koupil ten držáíček u McD a je to takový napikaču. U Feldy mi to sedělo dobře tady je to takový divný... chtělo by to E90 kde jsou už od výroby :-)
Slid

#15 Příspěvek od Slid »

sklopím loketku zadní vysunu držák na pití a hotovo :D
Koby
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Koby »

Jakákoliv petka, tak řešim v autě pití... Když jedu k Mc nebo do KFC, tak si sednu dovnitř jako človek a nebudu žrát a dělat si bordel v autě :) Když jedu delší trasu, řeší to lednička v kufru z napájení a jedna petka v autě po ruce... Bez starostí, nejpohodlnější. :)
castro
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od castro »

Koby píše: Když jedu k Mc nebo do KFC, tak si sednu dovnitř jako človek a nebudu žrát a dělat si bordel v autě :) :)

to stojí k zamyšlení. Ted jsi mi nasadil normálně brouka do hlavy... asi to tak taky začnu dělat... ;-) akorát když jedu v pátek z práce přes letnou, hraje roli každá minuta = 100m aut v zácpě navíc. Nebo jezdit domů až v noci :D
Koby
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Koby »

castro píše:
Koby píše: Když jedu k Mc nebo do KFC, tak si sednu dovnitř jako človek a nebudu žrát a dělat si bordel v autě :) :)

to stojí k zamyšlení. Ted jsi mi nasadil normálně brouka do hlavy... asi to tak taky začnu dělat... ;-) akorát když jedu v pátek z práce přes letnou, hraje roli každá minuta = 100m aut v zácpě navíc. Nebo jezdit domů až v noci :D

Tak v pátek to vydržíš až domu :wink:
Ne, tak jako ve služebáku si na sebe taky drobim a mastnýna rukama šahám na volant:) Ale ve svym tak maximálně piju, zásadně nejim :)
154

#19 Příspěvek od 154 »

Rozhodne bych nedoporucil spolehat se na drzaky napoju v e39 tam pred radickou. postavil jsem si tam nedavno v dobre vire, ze to bude drzet, kelimek coly od McD - poprve v zivote - jinak v aute zasadne nedelam cokoli, co by mohlo potencialne vyprodukovat jakejkoli sebemensi neporadek. Jel jsem jak s hnojem, daval jsem si pozor na prudky pohyby volantem, a stejne jsem se neubranil tomu, ze mi to pri jednom nevinnym zatacecim manevru v centru mesta vyklouzlo z drzaku a polilo sedacku spolujezdce a spadlo dolu na koberecek. Neumite si predstavit tu beznadej, kdyz jsem musel dal jet, nemoh zastavit, nedokazal kvuli pasum dosahnout tam dolu a zvednout to, a koutkem oka sledoval jak se obsah kelimku pomalu ale jiste vsakuje do peclive vyluxovanyho koberecku u spolujezdce. Priste radsi chcipnu na dehydrataci.
Koby
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Koby »

154: Ouuu....To naštve, tohle sem naštestí nikdy nepoznal a poznat ani nechci... Je to hnus všecko a pak to uklízet, lepkavou kolu... Aspon seš vyléčenej.
Odpovědět