MAm E36 TDS rok 95 a kdyz motor beží vše ready...ale kdyz chci auto chcipnout...tak vse beží jako by se nechumelilo...ale třeba po minute to chcipne a zhasnou budíky...nevite nekdo o co go?
Musíš mít něco extra? Každej píše, že mu auto chcípá a ty naopak .
Kdysi jsem měl podobnej problém na golfu. Auto jsem chtěl chcípnout, klíček vytáhl ze spínačky a motor pořád běžel..................byla to spínačka.
Baxon píše:Musíš mít něco extra? Každej píše, že mu auto chcípá a ty naopak .
Kdysi jsem měl podobnej problém na golfu. Auto jsem chtěl chcípnout, klíček vytáhl ze spínačky a motor pořád běžel..................byla to spínačka.
Parada....ma i chip takze zase budu investovat..... ,prostě s BMW se nenudíte
kua, proč se nezeptáš mě? nerypal ses v magicaru nebo ho nevynuloval? to děla magicar podle mě, je to režim pro vystupovani bez kvaltu, zkus otevřit a zavřit dveře jeslti zdechne.
No a mě napadla taková věc, která při tomhle průběhu teda asi nebude opodstatněná... Jestli náhodou není v hájí turbína tak, že by to házelo olej do sání. Pak dieselový motor nejde chcípnout, protože si udělá palivo z toho oleje, tj. motor po "chcípnutí" sice nebere naftu, ale nechcípne, protože jede na ten olej.
todle dělá magicar kdyyž se zapne startovani na dalku, prostě vás auto nenechá vystoupit s kvaltem takže motor zdechne až po vystoupení (otevření a zavření dveří)