Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Auto spatne sedi
-
xSAFA
- Klubové ID: 1477
- Kontaktovat uživatele:
e36 328 mi pri jizde po ceste kde jsou i mirne vyjete koleje strasne haze ze strany na stranu a neudrzi stopu. Mam pneu 225/50 tlak v nich spravny, tlumice ok, cepy ok, myslite ze by to mohl delat unaveny stabilizator?? je mi jasne ze kazde auto na sirsich kolech v kolejich haze ale todle je fakt celkem extrem pri dobrzdovani sem myslel ze skoncim v prikope. Poradite prosim?,
dekuju
-
Studna
- Klubové ID: 1198
xSAFA píše:e36 328 mi pri jizde po ceste kde jsou i mirne vyjete koleje strasne haze ze strany na stranu a neudrzi stopu. Mam pneu 225/50 tlak v nich spravny, tlumice ok, cepy ok, myslite ze by to mohl delat unaveny stabilizator?? je mi jasne ze kazde auto na sirsich kolech v kolejich haze ale todle je fakt celkem extrem pri dobrzdovani sem myslel ze skoncim v prikope. Poradite prosim?,![]()
dekuju
Jj, mě to dělalo taky na ISu a byly to kosti stabilizátoru. Měl jsem tedy KO i tlumiče, ale hlavní příčina bych řekl že je ve stabilizátoru. (asi to bude tím, že stabilizátor stabilizuje a pokud auto není stabilní, tak je v prd...)
-
chimerra
- Klubové ID: 1059
- Kontaktovat uživatele:
tak tak, me to hazelo taky, mam 225/45, tlaky ok vsechno ok, po vymene stabika, trosku se to zmirnilo, ale kola delaji dost...taky delaji auto. podivej se na kosti.Studna píše:xSAFA píše:e36 328 mi pri jizde po ceste kde jsou i mirne vyjete koleje strasne haze ze strany na stranu a neudrzi stopu. Mam pneu 225/50 tlak v nich spravny, tlumice ok, cepy ok, myslite ze by to mohl delat unaveny stabilizator?? je mi jasne ze kazde auto na sirsich kolech v kolejich haze ale todle je fakt celkem extrem pri dobrzdovani sem myslel ze skoncim v prikope. Poradite prosim?,![]()
dekuju
Jj, mě to dělalo taky na ISu a byly to kosti stabilizátoru. Měl jsem tedy KO i tlumiče, ale hlavní příčina bych řekl že je ve stabilizátoru. (asi to bude tím, že stabilizátor stabilizuje a pokud auto není stabilní, tak je v prd...)
co geometrie?
-
error-motohanz
- Klubové ID: 2256
vymen kulovy silentbloky na prednich trojuhelnikovych ramenech(je to gumovy kolecko v kovovym pouzdre) bude mit vuli, je lepsi treba pouzit M3 ty jsou pevnejsi + kosti...ale zas nezapomen ze mas bawo a to proste trochu zadokolky vzdy tahaj za rizeni....
kup origo v BMW a hlavne je tam dej spravne, fakt je to rozdil potom...
kup origo v BMW a hlavne je tam dej spravne, fakt je to rozdil potom...
Co pneu? To udělá hodně... táhne to a dyž se dostane na druhou stranu koleje tak táhne na druhou stranu .... není to tím?xSAFA píše:e36 328 mi pri jizde po ceste kde jsou i mirne vyjete koleje strasne haze ze strany na stranu a neudrzi stopu. Mam pneu 225/50 tlak v nich spravny, tlumice ok, cepy ok, myslite ze by to mohl delat unaveny stabilizator?? je mi jasne ze kazde auto na sirsich kolech v kolejich haze ale todle je fakt celkem extrem pri dobrzdovani sem myslel ze skoncim v prikope. Poradite prosim?,![]()
dekuju