Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Auto spatne sedi

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
xSAFA
Klubové ID: 1477
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od xSAFA »

e36 328 mi pri jizde po ceste kde jsou i mirne vyjete koleje strasne haze ze strany na stranu a neudrzi stopu. Mam pneu 225/50 tlak v nich spravny, tlumice ok, cepy ok, myslite ze by to mohl delat unaveny stabilizator?? je mi jasne ze kazde auto na sirsich kolech v kolejich haze ale todle je fakt celkem extrem pri dobrzdovani sem myslel ze skoncim v prikope. Poradite prosim?, :cry: :roll: dekuju
Studna
Klubové ID: 1198

#2 Příspěvek od Studna »

xSAFA píše:e36 328 mi pri jizde po ceste kde jsou i mirne vyjete koleje strasne haze ze strany na stranu a neudrzi stopu. Mam pneu 225/50 tlak v nich spravny, tlumice ok, cepy ok, myslite ze by to mohl delat unaveny stabilizator?? je mi jasne ze kazde auto na sirsich kolech v kolejich haze ale todle je fakt celkem extrem pri dobrzdovani sem myslel ze skoncim v prikope. Poradite prosim?, :cry: :roll: dekuju

Jj, mě to dělalo taky na ISu a byly to kosti stabilizátoru. Měl jsem tedy KO i tlumiče, ale hlavní příčina bych řekl že je ve stabilizátoru. (asi to bude tím, že stabilizátor stabilizuje a pokud auto není stabilní, tak je v prd...)
chimerra
Klubové ID: 1059
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od chimerra »

Studna píše:
xSAFA píše:e36 328 mi pri jizde po ceste kde jsou i mirne vyjete koleje strasne haze ze strany na stranu a neudrzi stopu. Mam pneu 225/50 tlak v nich spravny, tlumice ok, cepy ok, myslite ze by to mohl delat unaveny stabilizator?? je mi jasne ze kazde auto na sirsich kolech v kolejich haze ale todle je fakt celkem extrem pri dobrzdovani sem myslel ze skoncim v prikope. Poradite prosim?, :cry: :roll: dekuju

Jj, mě to dělalo taky na ISu a byly to kosti stabilizátoru. Měl jsem tedy KO i tlumiče, ale hlavní příčina bych řekl že je ve stabilizátoru. (asi to bude tím, že stabilizátor stabilizuje a pokud auto není stabilní, tak je v prd...)
tak tak, me to hazelo taky, mam 225/45, tlaky ok vsechno ok, po vymene stabika, trosku se to zmirnilo, ale kola delaji dost...taky delaji auto. podivej se na kosti.
co geometrie?
error-motohanz
Klubové ID: 2256

#4 Příspěvek od error-motohanz »

vymen kulovy silentbloky na prednich trojuhelnikovych ramenech(je to gumovy kolecko v kovovym pouzdre) bude mit vuli, je lepsi treba pouzit M3 ty jsou pevnejsi + kosti...ale zas nezapomen ze mas bawo a to proste trochu zadokolky vzdy tahaj za rizeni....

kup origo v BMW a hlavne je tam dej spravne, fakt je to rozdil potom...
Tashiro

#5 Příspěvek od Tashiro »

Co pneu? To udělá hodně... táhne to a dyž se dostane na druhou stranu koleje tak táhne na druhou stranu .... není to tím?
droban
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od droban »

na takovejch kolech to tahne vzdy trosku,mne pomohla vymena kosti a nasledne geometrie a bylo to 100%rozdil
Whisky
Klubové ID: 1221
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Whisky »

geometrie a gumy
Whisky
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Whisky »

gumy jakoze asi sjety po krajich....ja mam 235 - novy a nemam zadny problem...tahne to jen nepatrne!!
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od xSAFA »

Tak diky vsem... pneu jsou dobry geometrie teky zkusim to co jste radili. Jinak existuje na BMW nejaky elektronicky katalog neco jako Etka u VW? Pokud ano da se nekde stahnout? I s cenami CZ?
Whisky
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Whisky »

Jinak existuje na BMW nejaky elektronicky katalog neco jako Etka u VW? Pokud ano da se nekde stahnout? I s cenami CZ?[/quote]
to si delas srandu? :)
navy-menu on left side :)
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od xSAFA »

Whisky píše:Jinak existuje na BMW nejaky elektronicky katalog neco jako Etka u VW? Pokud ano da se nekde stahnout? I s cenami CZ?
to si delas srandu? :)
navy-menu on left side :)[/quote]

:D tak to se omlouvam po vcerejsku jeste nejak nevidim :lol:
Odpovědět