Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
pískání brzd - help
-
- Klubové ID: 4041
Pokud vim, tak to piskani zpusobuji vibrace o vysoke frekvenci. Prodava se takova specialni pasta, ktera je pro tyto ucely doporucovana. Je to takova medena pasta nazev ale nevim. Lehce se potre misto styku desticky s pistkem.
Z vlastni zkusenosti vim, ze to funguje. Piskala mi na masine zadni kotoucova brzda, dost me to prudilo, potrel jsem to s tim a ticho.
Je to celkem ale drahy.
Melo by to pomoct pokud je to tato pricina coz byva ve vetsine pripadu.
Zdar.
Z vlastni zkusenosti vim, ze to funguje. Piskala mi na masine zadni kotoucova brzda, dost me to prudilo, potrel jsem to s tim a ticho.
Je to celkem ale drahy.
Melo by to pomoct pokud je to tato pricina coz byva ve vetsine pripadu.
Zdar.
-
- Klubové ID: 1531
- Kontaktovat uživatele:
Zkus párkrát zvostra z vyšší rychlosti zabrzdit (prach, nějaký svinstvo). Většinou to pomůže. Nebo na destičkách pilníkem srazit hrany. Pokud furt nic, tak potom tu pastu jak tady bylo psáno (mohla by stačit i grafitka vazelína, ale opravdu minimálně, aby se nedostala na brzdnou plochu). Pokud zase nic, tak destičky od jinýho výrobce..
-
- Klubové ID: 1198
Jak chceš, klidně to vyměnit můžem, já zase tak sportovně nejezdim, takže mi teoreticky jsou k prdu, takže pokud by jsi je chtěl, tak klidně change. Domluvíme se na přepisu aut, jak to asi tak vidíš? Myslím den?Speedy píše:Dával jsem tam desky Ferodo DS performace 2500. Pískaj od samýho začátku a maj najeto tak 10-15kkm, fakt nevím. Maj na sobě antivibrační destičku a namazaný měděnou vazelínou byly, ale můžou se namazat znova
Mrknu, co mám za desky teď, klidně můžem udělat change