Mám popis pojistek z vivid workshop, ale tam mi to není uplně jasný která to je. Předem dík
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Mlhovka nesvítí
-
Mikka_old
Zdravím, potřeboval bych vědět číslo pojistky na zadni pravou mlhovku e36 - nesvítí, pojistky sem sice skontroloval, ale pro jistotu bych se rád zameřil na jednu která to je. Žárovkou to neni a špatným kontaktem taky ne - meřil sem kontakty co vedou k žárovce měřákem.
Mám popis pojistek z vivid workshop, ale tam mi to není uplně jasný která to je. Předem dík
-
Spajky
- Klubové ID: 1147
- Kontaktovat uživatele:
Mně taky nesvítí a tuším že je to shválně,v někerejch evropskejch zemích nemusej bejt obě zadní mlhovky..stli tam mám žárovku sem nezkoumal ale..stli se mejlím,opravte mě,vážně nevim,ale pár lidí mi tohle řekloMikka píše:Zdravím, potřeboval bych vědět číslo pojistky na zadni pravou mlhovku (e36 320i M52) - nesvítí, pojistky sem sice skontroloval, ale pro jistotu bych se rád zameřil na jednu která to je. Žárovkou to neni a špatným kontaktem taky ne - meřil sem kontakty co vedou k žárovce měřákem.
-
Mikka_old