Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Mlhovka nesvítí

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Mikka_old

#1 Příspěvek od Mikka_old »

Zdravím, potřeboval bych vědět číslo pojistky na zadni pravou mlhovku e36 - nesvítí, pojistky sem sice skontroloval, ale pro jistotu bych se rád zameřil na jednu která to je. Žárovkou to neni a špatným kontaktem taky ne - meřil sem kontakty co vedou k žárovce měřákem.
Mám popis pojistek z vivid workshop, ale tam mi to není uplně jasný která to je. Předem dík ;)
Spajky
Klubové ID: 1147
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Spajky »

Mikka píše:Zdravím, potřeboval bych vědět číslo pojistky na zadni pravou mlhovku (e36 320i M52) - nesvítí, pojistky sem sice skontroloval, ale pro jistotu bych se rád zameřil na jednu která to je. Žárovkou to neni a špatným kontaktem taky ne - meřil sem kontakty co vedou k žárovce měřákem.
Mám popis pojistek z vivid workshop, ale tam mi to není uplně jasný která to je. Předem dík ;)
Mně taky nesvítí a tuším že je to shválně,v někerejch evropskejch zemích nemusej bejt obě zadní mlhovky..stli tam mám žárovku sem nezkoumal ale..stli se mejlím,opravte mě,vážně nevim,ale pár lidí mi tohle řeklo :)
Maikl
Klubové ID: 644
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Maikl »

většinou stačí ta levá, tudíž do pravý nevede žádnej drát, ikdyž tam bývá žárovka.. :wink:
ps: já si ten drát dodělal.. :D
Tomas8409
Klubové ID: 866
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Tomas8409 »

Maikl píše:většinou stačí ta levá, tudíž do pravý nevede žádnej drát, ikdyž tam bývá žárovka.. :wink:
ps: já si ten drát dodělal.. :D
jj to se mi stalo taky jedna nesvítila... zahýbu druhou(která svítí) a rožne se :)
Mikka_old

#5 Příspěvek od Mikka_old »

Tak sem zjistil, že tam mám o jeden drát míň ke světlům než na levý straně, takže asi svítit ta mlhovka nemá, je to teda pěkně na pytel, vypadá to blbě, ale hrabat se v tom neumím, tak to tak nechám :-(
Odpovědět