Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Zamek palivove nádrže E36
Zdarec, mno asi bude lepší, než to připojovat k tomu kufru, si přepojit správně tu jednotku alarmu ne? Pročti si tenhle celej thread a musíš to zapojit, nic těžkýho to nejni...qap píše:central origo neni tak to bude asi spatne zapojene dik za radu asi to napojim z toho zamikani kufru.
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ma&start=0
-
- Kontaktovat uživatele:
Zkus auto zamknout klicem z mista spolujezdce, me to tak funguje.qap píše:Mel bych dotaz:nedavno jsem koupil e36 kombi a nefunguje zamikani nadrže pouze to odemika.Vedou tam dva draty a proud tam de pouze při odemčeni a nepřehodi to polaritu na zamčeni!PORADI NEKDO???Muj nazor :spatna řidici jednotka centralu.Dik za radu
-
- Kontaktovat uživatele:
Dik za radu musim si to pořadne přečist a snad to dopadne dobře.Central je origo ale dalka je spatne zapojena zamika mi nadrž pouze od spolujezdce.Curbes23 píše:Zdarec, mno asi bude lepší, než to připojovat k tomu kufru, si přepojit správně tu jednotku alarmu ne? Pročti si tenhle celej thread a musíš to zapojit, nic těžkýho to nejni...qap píše:central origo neni tak to bude asi spatne zapojene dik za radu asi to napojim z toho zamikani kufru.
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ma&start=0

-
- Klubové ID: 1147
- Kontaktovat uživatele:
Stepper píše:Zkus auto zamknout klicem z mista spolujezdce, me to tak funguje.qap píše:Mel bych dotaz:nedavno jsem koupil e36 kombi a nefunguje zamikani nadrže pouze to odemika.Vedou tam dva draty a proud tam de pouze při odemčeni a nepřehodi to polaritu na zamčeni!PORADI NEKDO???Muj nazor :spatna řidici jednotka centralu.Dik za radu

-
- Kontaktovat uživatele:
to ma znamenat co?????????????????Spajky píše:Stepper píše:Zkus auto zamknout klicem z mista spolujezdce, me to tak funguje.qap píše:Mel bych dotaz:nedavno jsem koupil e36 kombi a nefunguje zamikani nadrže pouze to odemika.Vedou tam dva draty a proud tam de pouze při odemčeni a nepřehodi to polaritu na zamčeni!PORADI NEKDO???Muj nazor :spatna řidici jednotka centralu.Dik za radu![]()
![]()

pokud se ti zamyká nádrž jen při zamykání ze strany spolujezdce tak je chyba v seřízení nastavení stahování oken,měl jsem ten sám problém a tím jsem ho vyřešil.Stepper píše:Zkus auto zamknout klicem z mista spolujezdce, me to tak funguje.qap píše:Mel bych dotaz:nedavno jsem koupil e36 kombi a nefunguje zamikani nadrže pouze to odemika.Vedou tam dva draty a proud tam de pouze při odemčeni a nepřehodi to polaritu na zamčeni!PORADI NEKDO???Muj nazor :spatna řidici jednotka centralu.Dik za radu
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja ked som si pridaval neorigo alarm do E36 tak som mal ten isti problem. Riadiaca z alarmu ma dva minusove vystupne kontakty na ovladanie centralu ktore som pripojil do riadiacej jednotky v aute original centralu. Su tam 3 relatka 1 na odomknutie 2 na zamknutie a 3 na ovladanie zamku nadrze. Tie dva minusove vystupy z alarmu som pripojil na jedno a druhe rele a v tedy mi nadrz nezamykalo ale auto jo. ked som premostil ten minus vystup aj na to najmenisie 3. rele tak to islo vsetko naraz. Skus si toto pozriet... Mozno na to niekto zabudol jak ja...