Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Zamek palivove nádrže E36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
qap
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od qap »

Mel bych dotaz:nedavno jsem koupil e36 kombi a nefunguje zamikani nadrže pouze to odemika.Vedou tam dva draty a proud tam de pouze při odemčeni a nepřehodi to polaritu na zamčeni!PORADI NEKDO???Muj nazor :spatna řidici jednotka centralu.Dik za radu
_peper
Klubové ID: 1129
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od _peper »

Myslím, že nádrž se zamyká až s double lockem.
A pokud nemáš originální centrál nemusí být špatná řídící jednotka, může být jen špatně zapojená.
kark

#3 Příspěvek od kark »

robilo mi to isté. jednoducho som ten motorček napojil zo zamykania kufra a v poho.
qap
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od qap »

central origo neni tak to bude asi spatne zapojene dik za radu asi to napojim z toho zamikani kufru.
Curbes23

#5 Příspěvek od Curbes23 »

qap píše:central origo neni tak to bude asi spatne zapojene dik za radu asi to napojim z toho zamikani kufru.
Zdarec, mno asi bude lepší, než to připojovat k tomu kufru, si přepojit správně tu jednotku alarmu ne? Pročti si tenhle celej thread a musíš to zapojit, nic těžkýho to nejni...
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ma&start=0
Stepper
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Stepper »

qap píše:Mel bych dotaz:nedavno jsem koupil e36 kombi a nefunguje zamikani nadrže pouze to odemika.Vedou tam dva draty a proud tam de pouze při odemčeni a nepřehodi to polaritu na zamčeni!PORADI NEKDO???Muj nazor :spatna řidici jednotka centralu.Dik za radu
Zkus auto zamknout klicem z mista spolujezdce, me to tak funguje.
qap
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od qap »

Curbes23 píše:
qap píše:central origo neni tak to bude asi spatne zapojene dik za radu asi to napojim z toho zamikani kufru.
Zdarec, mno asi bude lepší, než to připojovat k tomu kufru, si přepojit správně tu jednotku alarmu ne? Pročti si tenhle celej thread a musíš to zapojit, nic těžkýho to nejni...
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ma&start=0
Dik za radu musim si to pořadne přečist a snad to dopadne dobře.Central je origo ale dalka je spatne zapojena zamika mi nadrž pouze od spolujezdce. :x
Spajky
Klubové ID: 1147
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Spajky »

Stepper píše:
qap píše:Mel bych dotaz:nedavno jsem koupil e36 kombi a nefunguje zamikani nadrže pouze to odemika.Vedou tam dva draty a proud tam de pouze při odemčeni a nepřehodi to polaritu na zamčeni!PORADI NEKDO???Muj nazor :spatna řidici jednotka centralu.Dik za radu
:lol: :lol: :lol:
qap
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od qap »

Spajky píše:
Stepper píše:
:lol: :lol: :lol:
to ma znamenat co????????????????? :lol: :lol: :lol:
Spajky
Klubové ID: 1147
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Spajky »

On ví,mně se děje to samo :)
millis

#11 Příspěvek od millis »

Stepper píše:
pokud se ti zamyká nádrž jen při zamykání ze strany spolujezdce tak je chyba v seřízení nastavení stahování oken,měl jsem ten sám problém a tím jsem ho vyřešil.
castro
Klubové ID: 633
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od castro »

zajímavý... na bývalém autě mi dělalo to samé... nevěděl jsem si s tim rady. Byl tam do centrálu dodělanej dálkáč od "profi" firmy, jestli to dělalo i před tím nevim.

to s tim kufrem zní rozumě.
Milaano
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Milaano »

Ja ked som si pridaval neorigo alarm do E36 tak som mal ten isti problem. Riadiaca z alarmu ma dva minusove vystupne kontakty na ovladanie centralu ktore som pripojil do riadiacej jednotky v aute original centralu. Su tam 3 relatka 1 na odomknutie 2 na zamknutie a 3 na ovladanie zamku nadrze. Tie dva minusove vystupy z alarmu som pripojil na jedno a druhe rele a v tedy mi nadrz nezamykalo ale auto jo. ked som premostil ten minus vystup aj na to najmenisie 3. rele tak to islo vsetko naraz. Skus si toto pozriet... Mozno na to niekto zabudol jak ja...
qap
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od qap »

Dopadlo to vse ok už davno to mam napojene od kufru a funguje to v pohode.SEM to sem zapomel napsat .
Odpovědět