Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
pri brzdeni vybrace pomoct prosim!
cau kluci u me 36cupe se mi pri brzdeni klepe docela dost volant jen pri brzdeni!ale pozor mam vsechny nove cepy na predni naprave tak jsem sel po kotoucich nechal jsem je stocit soustruznik me rekl ze hazeli tak jsem je srovnal dal jsem je na auto chvilu me prislo ze je to o.k a ted uz to dela zas a docela dost se pritom brzdeni trepe volant!tak me poradte kde muze byt jeste chyba:??muze byt jeste nekde chyba nebo mam koupit nove kotouce??
-
- Kontaktovat uživatele:
simir píše:cau kluci u me 36cupe se mi pri brzdeni klepe docela dost volant jen pri brzdeni!ale pozor mam vsechny nove cepy na predni naprave tak jsem sel po kotoucich nechal jsem je stocit soustruznik me rekl ze hazeli tak jsem je srovnal dal jsem je na auto chvilu me prislo ze je to o.k a ted uz to dela zas a docela dost se pritom brzdeni trepe volant!tak me poradte kde muze byt jeste chyba:??muze byt jeste nekde chyba nebo mam koupit nove kotouce??
Kup nové kotouče. A u brzd nešetř na levných výrobcích protože se to ve finále může prodražit.
calif píše:me to dela takyzatim asi ne tolik jako tobe ale uz je to nacaty
taky by me zajimala cena novych kvalitnich kotoucu.........
PS ale do pedalu to nekope, takze by to treba ani kotouce byt nemusely ne?? to by me prece kopalu do brzdy pri brzdeni??
Do pedalů při brždění kope ABS na kluzkým povrchu...
-
- Kontaktovat uživatele:
simir píše:dobre a jakej mate nazor na vrtane zimerman chtel bych je tam koupit co myslite??
hrozne práší a zerou desky

byt tebou tak koupim origo ATE v BMW a nebo druhovyrobu ATE ale pouze s vyrazenym Made in Germany (ne poland!) Ja budu delat brzdy na predku ted, nakoupim to nejspis v Renocaru vsechno... radeji

-
- Kontaktovat uživatele:
jsou to kotouce, doporucuju nakup novych kotoucu a desticek! Stare desticky jsou sedle na stare kotouce, ktere navic hazely a muzou dat na prdel i novym kotoucum, ktere das. Kotouce ti soustruznik sice srovnal, ale to se delavalo v dobach skodovek, v dnesni dobe na dnesnich autech nemuzu nikomu doporucit.
bmwfil píše:calif píše:me to dela takyzatim asi ne tolik jako tobe ale uz je to nacaty
taky by me zajimala cena novych kvalitnich kotoucu.........
PS ale do pedalu to nekope, takze by to treba ani kotouce byt nemusely ne?? to by me prece kopalu do brzdy pri brzdeni??
Do pedalů při brždění kope ABS na kluzkým povrchu...
no ja jen vim ze kamos mel zhoblovany kotouce na nejaky mazde, tusim 323 nebo tak neco, jednou mi to pujcil a pri brzdeni sem si malem kolenem vyrazil zuby