Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

pri brzdeni vybrace pomoct prosim!

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Akym

#1 Příspěvek od Akym »

cau kluci u me 36cupe se mi pri brzdeni klepe docela dost volant jen pri brzdeni!ale pozor mam vsechny nove cepy na predni naprave tak jsem sel po kotoucich nechal jsem je stocit soustruznik me rekl ze hazeli tak jsem je srovnal dal jsem je na auto chvilu me prislo ze je to o.k a ted uz to dela zas a docela dost se pritom brzdeni trepe volant!tak me poradte kde muze byt jeste chyba:??muze byt jeste nekde chyba nebo mam koupit nove kotouce??
srle

#2 Příspěvek od srle »

no nechci ti kecat, ale me to prijde, ze mas zase v haji kotouce. sel bych do novych....
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od dsvatos »

Mě na bejvalý Sirrce taky házely kotouče. Nechal jsem je stočit. Bylo to OK tak 300 Km a začaly házet znovu. A to jsem je nepřehřál, jezdil jsem klobouka. Jak jsou už ztenčený jsou na to holt háklivý.. Koupil jsem nový a byl klid :wink:
marek26

#4 Příspěvek od marek26 »

kolko stoja nove kotuce?
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Maikl »

moc ne.. :D
Fikop
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Fikop »

simir píše:cau kluci u me 36cupe se mi pri brzdeni klepe docela dost volant jen pri brzdeni!ale pozor mam vsechny nove cepy na predni naprave tak jsem sel po kotoucich nechal jsem je stocit soustruznik me rekl ze hazeli tak jsem je srovnal dal jsem je na auto chvilu me prislo ze je to o.k a ted uz to dela zas a docela dost se pritom brzdeni trepe volant!tak me poradte kde muze byt jeste chyba:??muze byt jeste nekde chyba nebo mam koupit nove kotouce??

Kup nové kotouče. A u brzd nešetř na levných výrobcích protože se to ve finále může prodražit.
calif

#7 Příspěvek od calif »

me to dela taky :( zatim asi ne tolik jako tobe ale uz je to nacaty :( taky by me zajimala cena novych kvalitnich kotoucu.........
PS ale do pedalu to nekope, takze by to treba ani kotouce byt nemusely ne?? to by me prece kopalu do brzdy pri brzdeni??
Akym

#8 Příspěvek od Akym »

dobre a jakej mate nazor na vrtane zimerman chtel bych je tam koupit co myslite??
bmwfil

#9 Příspěvek od bmwfil »

calif píše:me to dela taky :( zatim asi ne tolik jako tobe ale uz je to nacaty :( taky by me zajimala cena novych kvalitnich kotoucu.........
PS ale do pedalu to nekope, takze by to treba ani kotouce byt nemusely ne?? to by me prece kopalu do brzdy pri brzdeni??

Do pedalů při brždění kope ABS na kluzkým povrchu...
Zave
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Zave »

simir píše:dobre a jakej mate nazor na vrtane zimerman chtel bych je tam koupit co myslite??

hrozne práší a zerou desky :) jinak jsou ale dobry :)

byt tebou tak koupim origo ATE v BMW a nebo druhovyrobu ATE ale pouze s vyrazenym Made in Germany (ne poland!) Ja budu delat brzdy na predku ted, nakoupim to nejspis v Renocaru vsechno... radeji :) neni to zas takova darda
JanK

#11 Příspěvek od JanK »

mel jsem ten samy problem...a kotouče nový...kola prezuty,vyvazeny...nakonec to bylo naprasklym silakem u predniho ramene..oprava za obe strany 500kc
Butch5
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Butch5 »

jsou to kotouce, doporucuju nakup novych kotoucu a desticek! Stare desticky jsou sedle na stare kotouce, ktere navic hazely a muzou dat na prdel i novym kotoucum, ktere das. Kotouce ti soustruznik sice srovnal, ale to se delavalo v dobach skodovek, v dnesni dobe na dnesnich autech nemuzu nikomu doporucit.
calif

#13 Příspěvek od calif »

bmwfil píše:
calif píše:me to dela taky :( zatim asi ne tolik jako tobe ale uz je to nacaty :( taky by me zajimala cena novych kvalitnich kotoucu.........

Do pedalů při brždění kope ABS na kluzkým povrchu...

no ja jen vim ze kamos mel zhoblovany kotouce na nejaky mazde, tusim 323 nebo tak neco, jednou mi to pujcil a pri brzdeni sem si malem kolenem vyrazil zuby :))) a ver ze ty mazde se o ABS ani nezdalo............
taitha

#14 Příspěvek od taitha »

mě to dělolo přesně to stejny, mám dva dny nový kotouče ATE a je to super. i s praci mě to přišlo na 4.400 bez desek, ty jsem nechal protože byly novy... :D
Butch5
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Butch5 »

kotouce AT422115 2400,- za oba dva + sada desticek AT605405 za 1000,- Kc dohromady 3400,-kc predek brzdy na tohle auto pri objednani u me.
Odpovědět