ted jedu v desti po D1 a auto zaclo skubat a pri pridani plynu o vic nez 1cm uplne mrtve (jako kdybych vypnul klicek, jen ten dutej tupej zvuk bluuuuuuu)... nejdriv slo jet 140, pak kilo a nakonec tak 20 na 2ku, na volnobeh na 5 valcu, pomalu se nedalo rozjet... navic od benz pumpy se linuly strasidelny zvuky, skřípění a nářek+při puštění přes spínač jela hrozně "ztuha"

vcera zaclo prset a po 5km v desti opet stejna sracka... kdyz to necham chvili odstat, jde s tim ujet zas tak 1km a pak zas shit... rano jsem jel uz za sucha a uplne v pohode...
koukal jsem vsude mozne, motorovej prostor totalne suchej, pumpa kvičí jen někdy, zkoušel jsem ji několikrát nechat proběhnout a někdy jde jak má (slabě vrní) a jindy řve jak podsvinče...
napadá mě regulátor tlaku benzínu (ucpává cestu zpět do nádrže a proto ta pumpa tak řve?), ale pak nevím, proč je to závislé na dešti... jindy to nikdy nedělá... nebo je to změnou tlaku? mám ucpanou nějakou hadičku v nádrži? přijde mi, že i blbě ukazuje palivoměr, když to blbne, že ukazuje víc, pak vypnu klíček a zas málo a pod, jak kdyby se tam blbě přečerpával mezi půlkama nádrže...
někdo nějaký nápady? jinak na diagnostice jsem byl prve a samo vše v normě, musel bych ji mít s sebou když to nejede