Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
světla: potkavačky vpředu nesvíti (OPRAVENÉ!)
Potrebujem radu.
Včera som sa Vrátil z Čiech na Slovensko( mimochodom máte 10x lepšie cesty ako my) no a svietil som celý deň. Ale keď som dojel tak som si všimol že mi nesvietia potkávačky. Skontroloval som žiarovky- dobré, poistky-dobré skúšal som aj káble ale vypadali v pohode. Tak som vymontoval ten prepínač premeral a išiel tiež v poriadku.
Neviete čo by to mohlo byť? Možno by to mohlo byť rele(tá krabička na zopnutie väčšieho prúdu) ale neviem ako to zistiť. Čo boli v poist. skrinke rovnaké som medzi sebou vymenil a nič, stále nesvietilo.) Parkovačky a diaľkové svieta. Dokonca keď prepnem na dialkové tak počujem ako rele cvakne, ale stretávačky nič.( Sú aj stretávačky na relé?)
Ďakujem za každú radu
Včera som sa Vrátil z Čiech na Slovensko( mimochodom máte 10x lepšie cesty ako my) no a svietil som celý deň. Ale keď som dojel tak som si všimol že mi nesvietia potkávačky. Skontroloval som žiarovky- dobré, poistky-dobré skúšal som aj káble ale vypadali v pohode. Tak som vymontoval ten prepínač premeral a išiel tiež v poriadku.
Neviete čo by to mohlo byť? Možno by to mohlo byť rele(tá krabička na zopnutie väčšieho prúdu) ale neviem ako to zistiť. Čo boli v poist. skrinke rovnaké som medzi sebou vymenil a nič, stále nesvietilo.) Parkovačky a diaľkové svieta. Dokonca keď prepnem na dialkové tak počujem ako rele cvakne, ale stretávačky nič.( Sú aj stretávačky na relé?)
Ďakujem za každú radu
13.14.15, rele tam nemám. To bude asi klíma (tú nemám).
No takže som to skontroloval a to rele č.6. mi cvaká aj pri stretávačkách.
Ale stále nesvietia. Skontroloval som aj tie poistky a sú dobré, keď cvaká relátko tak je dobrý asi aj vypínač.
Takže už som s toho úplne zúfalí.
Nerád by som to viezol do BMW servisu kde si účtujú 980,- Sk za hodku.
No takže som to skontroloval a to rele č.6. mi cvaká aj pri stretávačkách.
Ale stále nesvietia. Skontroloval som aj tie poistky a sú dobré, keď cvaká relátko tak je dobrý asi aj vypínač.
Takže už som s toho úplne zúfalí.

Nerád by som to viezol do BMW servisu kde si účtujú 980,- Sk za hodku.
Tak už som to konečne spravil. Po 3 hodinách premeriavania a rozoberania som našiel studený spoj v posist. skrinke pod rele. Ten kábel tam bol odtrhnutý a len sa opieral o kontakt.( čiže na meráku išiel ale pri zapnutí svetiel bolo väčšie zataženie a nepreniesol ten prúd).
Každopádne som rád že sa mi to podarilo opraviť a ďakujem za všetky rady.
Kark
Každopádne som rád že sa mi to podarilo opraviť a ďakujem za všetky rady.
Kark