Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Pískání klíňáku
-
- Klubové ID: 1140
Zdravým docela nedávno sem tady založil diskusi na téma pískání klíňáku bylo tady docela hodně rad z niž nejlepší byla koupit spodni kryt.Ovšem nebil čas a ani peníze na to tak sem zkusil jednu variantu:Mám klasický silikonový olej v pet-lahvi na čištění interieru a gum tak sem je zkusil nasát to střikačky a trochu oleje tam šoupnout no a budete se divit je po problému jezdím už skoro měsíc a ani písk 

To je jasné psal jsem že je potřeba to něčím prostříknout, ale to nebylo myšleno ne na pískání, ale chrčení díky bordelu, po nandání krytu sem už nemusel stříkat vůbec a hlavně ono neustálej bordel nechat lítat na řemenici není dobrej. Jinak pískání klíňáku se řeší pokud je volnej tak že se napne nebo dá novej a ne že se prostříká olejem tím nic nevyřešíš, pouze ti prokluzuje a je sice ticho. 

-
- Klubové ID: 1140
No jenže klíňák mám nový napínák je taky v poho takže mi to dělal jen ten bordel mezi tím a řešilo se tu že to musíme každý tyden stříkat a td tak sem vyskoušel ten tekutý olej (samo že ne pul litru
) no je klid navýc si myslím že silikon tomu klíňáku v takovém množstvý vůbec neuškodí.No a plánuju stejně koupi toho kritu