Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Pískání klíňáku

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
chitos
Klubové ID: 1140

#1 Příspěvek od chitos »

Zdravým docela nedávno sem tady založil diskusi na téma pískání klíňáku bylo tady docela hodně rad z niž nejlepší byla koupit spodni kryt.Ovšem nebil čas a ani peníze na to tak sem zkusil jednu variantu:Mám klasický silikonový olej v pet-lahvi na čištění interieru a gum tak sem je zkusil nasát to střikačky a trochu oleje tam šoupnout no a budete se divit je po problému jezdím už skoro měsíc a ani písk :P
Slid
Klubové ID: 1699

#2 Příspěvek od Slid »

To je jasné psal jsem že je potřeba to něčím prostříknout, ale to nebylo myšleno ne na pískání, ale chrčení díky bordelu, po nandání krytu sem už nemusel stříkat vůbec a hlavně ono neustálej bordel nechat lítat na řemenici není dobrej. Jinak pískání klíňáku se řeší pokud je volnej tak že se napne nebo dá novej a ne že se prostříká olejem tím nic nevyřešíš, pouze ti prokluzuje a je sice ticho. :?
chitos
Klubové ID: 1140

#3 Příspěvek od chitos »

No jenže klíňák mám nový napínák je taky v poho takže mi to dělal jen ten bordel mezi tím a řešilo se tu že to musíme každý tyden stříkat a td tak sem vyskoušel ten tekutý olej (samo že ne pul litru :) ) no je klid navýc si myslím že silikon tomu klíňáku v takovém množstvý vůbec neuškodí.No a plánuju stejně koupi toho kritu 8)
gyrous
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od gyrous »

Napínák se mění i s klíňákem. Platí diesly. Napínák se nedá napnout, je to spotřební zboží, má omezenou životnost, pružina se časem opotřebuje a přestává tlačit jak má. Nejčastěji chrčí ložiska v alternátoru.
Odpovědět