Vcera mi zacala vrzat palubka
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
vrze mi palubovka :-(
-
Lafry
- Kontaktovat uživatele:
zdravimk vas, lidicky
nemuzu to vubec lokalizovat
parkrat kdyz zatlacim na fukar na stredu, tak to prestane, ale to by preci nemohlo vrzat. Je to vzdy, kdyz prejedu prez nejaky nerovnosti a nebo kdyz jedu po kostkach
To vrzani je sileny a nekdy to vypada, jak kdybych mel vrabce v kastliku.
muzete poradit co by to mohlo byt a jak na to??? diky 
Jéje toho může být, třeba dřídelky fukaru, nebo klapky, nebo nějaký hejno včel (dyž už se tady na foru probírá ten MED )))) .. ). Zkus vypnout klimu a fukar + zavřít klapky ventilace a pokud ti to vrže stejně, není to z ventilace (klimošky, dle toho co máš).Lafry píše:zdravimk vas, lidicky![]()
Vcera mi zacala vrzat palubkanemuzu to vubec lokalizovat
parkrat kdyz zatlacim na fukar na stredu, tak to prestane, ale to by preci nemohlo vrzat. Je to vzdy, kdyz prejedu prez nejaky nerovnosti a nebo kdyz jedu po kostkach
-
Lafry
- Kontaktovat uživatele:
tak v tom to neni, to uz sem taky zkouselTashiro píše:Jéje toho může být, třeba dřídelky fukaru, nebo klapky, nebo nějaký hejno včel (dyž už se tady na foru probírá ten MED )))) .. ). Zkus vypnout klimu a fukar + zavřít klapky ventilace a pokud ti to vrže stejně, není to z ventilace (klimošky, dle toho co máš).Lafry píše:zdravimk vas, lidicky![]()
Vcera mi zacala vrzat palubkanemuzu to vubec lokalizovat
-
Lafry
- Kontaktovat uživatele:
ja tam uz mam letni, takze zimaky asi neDelta píše:Já pořád slyšel vrzání při přejezdu nerovností-hlavně retardéry atd.pak sem po přetutí pneu přišel na to,že je to zimákama!
Píšu to sem, ať nezakládám zbytečně nové téma..Včera mi začalo taky něco v palubce pískat-vrzat..Ale není to takové to typické vrzání plastu, ale spíše jako ten "vrabec"..Začne to dělat až po nějaké době jízdy - tak po cca 15ti minutách, pak je to čím dál hlasitější a jen na hrbech
Vím že je to popis na prd, ale třeba měl někdo někdy podobný problém a vyřešil ho
Díky moc za rady
Jenže jak jsem psal, tohle není to klasické vrzání plastů..Je to opravdu jako bych tam měl vrabceironpipi píše:No mně teď taky něco vrže a drnčí na kastlíkem spolujezdce, po tom, co jsem instaloval dálku k centrálu, jsou to hold už starší auta a když něco rozděláš většinou to začne vrzat, takže na rádiu volume doprava...
-
MadMaxII
- Klubové ID: 1711
- Kontaktovat uživatele:
Sprite a nedelal jsi nahodou v posledni dobe ten pylovy filtr? Ja mel pravou stranu palubky kvuli tomu filtru rozhozenou a pak jen na par sroubkach danej kastlik zpet protoze jsem pylovej filtr nenasel a vrzal a skripel sice jen pri hrbech ale za to jako divej, vcera jsem ho smontoval na vsechyn srouby a je po vrzani a skripeni....
Proste popremejslej od jaky doby to dela a co jsi v posledni dobe delal na aute, urco na to brzy prijdes...
Proste popremejslej od jaky doby to dela a co jsi v posledni dobe delal na aute, urco na to brzy prijdes...
Pylový filtr jsem měnil.Ale naskladal jsem vše zpět a doplnil jsem i chybějící šroubkyMadMaxII píše:Sprite a nedelal jsi nahodou v posledni dobe ten pylovy filtr? Ja mel pravou stranu palubky kvuli tomu filtru rozhozenou a pak jen na par sroubkach danej kastlik zpet protoze jsem pylovej filtr nenasel a vrzal a skripel sice jen pri hrbech ale za to jako divej, vcera jsem ho smontoval na vsechyn srouby a je po vrzani a skripeni....![]()