Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

vrze mi palubovka :-(

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Lafry
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Lafry »

zdravimk vas, lidicky :-)
Vcera mi zacala vrzat palubka :-( nemuzu to vubec lokalizovat :-( parkrat kdyz zatlacim na fukar na stredu, tak to prestane, ale to by preci nemohlo vrzat. Je to vzdy, kdyz prejedu prez nejaky nerovnosti a nebo kdyz jedu po kostkach :-( To vrzani je sileny a nekdy to vypada, jak kdybych mel vrabce v kastliku. :-( muzete poradit co by to mohlo byt a jak na to??? diky :wink:
Tashiro

#2 Příspěvek od Tashiro »

Lafry píše:zdravimk vas, lidicky :-)
Vcera mi zacala vrzat palubka :-( nemuzu to vubec lokalizovat :-( parkrat kdyz zatlacim na fukar na stredu, tak to prestane, ale to by preci nemohlo vrzat. Je to vzdy, kdyz prejedu prez nejaky nerovnosti a nebo kdyz jedu po kostkach :-( To vrzani je sileny a nekdy to vypada, jak kdybych mel vrabce v kastliku. :-( muzete poradit co by to mohlo byt a jak na to??? diky :wink:
Jéje toho může být, třeba dřídelky fukaru, nebo klapky, nebo nějaký hejno včel (dyž už se tady na foru probírá ten MED )))) .. ). Zkus vypnout klimu a fukar + zavřít klapky ventilace a pokud ti to vrže stejně, není to z ventilace (klimošky, dle toho co máš).
Lafry
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Lafry »

Tashiro píše:
Lafry píše:zdravimk vas, lidicky :-)
Jéje toho může být, třeba dřídelky fukaru, nebo klapky, nebo nějaký hejno včel (dyž už se tady na foru probírá ten MED )))) .. ). Zkus vypnout klimu a fukar + zavřít klapky ventilace a pokud ti to vrže stejně, není to z ventilace (klimošky, dle toho co máš).
tak v tom to neni, to uz sem taky zkousel :-( ale dik za radu :-)
Tashiro

#4 Příspěvek od Tashiro »

A není to z motoru? Tlumiče, pružiny, nebo jejich uchycení? Stabilizátor, silentbloky? Holt to chce stetoskop a jít po tom ))))
Lafry
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Lafry »

nn, je to ve vnitr, venku mi to teda taky piska, ale to jsou tlumice :-( setrim ted na novy :-) takze to mi ted nevadi, spis proste to pipani ve vnitr :-(
Maikl
Klubové ID: 644
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Maikl »

neopiraj se tapecy dveří o palubku...? Měl sem něco podobnýho..
Lafry
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Lafry »

Maikl píše:neopiraj se tapecy dveří o palubku...? Měl sem něco podobnýho..

to je mozny, podivam se na to hned jak budu u auta :-) ale kdyz ono je to spis uprostred nez na kraji :-( ale ozkousim a dam vedet :-)
Tashiro

#8 Příspěvek od Tashiro »

co kabely rádia?
Lafry
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Lafry »

Tashiro píše:co kabely rádia?
hmm je pravda, ze sem tam ted dal novy, ze sem pred tim nic tam nemel
Lafry
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Lafry »

tak sem to rozebral a uz nevrze :-) takze ted muzu jedine resit to vrzani venku.
Delta
Klubové ID: 904

#11 Příspěvek od Delta »

Já pořád slyšel vrzání při přejezdu nerovností-hlavně retardéry atd.pak sem po přetutí pneu přišel na to,že je to zimákama! :)
Lafry
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Lafry »

Delta píše:Já pořád slyšel vrzání při přejezdu nerovností-hlavně retardéry atd.pak sem po přetutí pneu přišel na to,že je to zimákama! :)
ja tam uz mam letni, takze zimaky asi ne :lol: ale premejslim nad tlumicema, pokousel sem je striknout olejem, ale stale to vrze, tak nevim jestli je nemam zahodit a koupit novy :-) a pritom to muze byt necim jinym :-(
Sprite
Klubové ID: 2125

#13 Příspěvek od Sprite »

Píšu to sem, ať nezakládám zbytečně nové téma..Včera mi začalo taky něco v palubce pískat-vrzat..Ale není to takové to typické vrzání plastu, ale spíše jako ten "vrabec"..Začne to dělat až po nějaké době jízdy - tak po cca 15ti minutách, pak je to čím dál hlasitější a jen na hrbech :? Vím že je to popis na prd, ale třeba měl někdo někdy podobný problém a vyřešil ho :wink: Díky moc za rady
ironpipi

#14 Příspěvek od ironpipi »

No mně teď taky něco vrže a drnčí na kastlíkem spolujezdce, po tom, co jsem instaloval dálku k centrálu, jsou to hold už starší auta a když něco rozděláš většinou to začne vrzat, takže na rádiu volume doprava... :D
Sprite

#15 Příspěvek od Sprite »

ironpipi píše:No mně teď taky něco vrže a drnčí na kastlíkem spolujezdce, po tom, co jsem instaloval dálku k centrálu, jsou to hold už starší auta a když něco rozděláš většinou to začne vrzat, takže na rádiu volume doprava... :D
Jenže jak jsem psal, tohle není to klasické vrzání plastů..Je to opravdu jako bych tam měl vrabce :) A přebíjet rádiem to nebudu :)
Foldas

#16 Příspěvek od Foldas »

nepíska ti ventilator?
Sprite

#17 Příspěvek od Sprite »

Foldas píše:nepíska ti ventilator?
e-e :? dělá to opravdu jen když přejíždím nějaký hrb..Nebo když jedu po dálnici z takových těch "panelů"..Tak při přejíždění těch spojů :?
MadMaxII
Klubové ID: 1711
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od MadMaxII »

Sprite a nedelal jsi nahodou v posledni dobe ten pylovy filtr? Ja mel pravou stranu palubky kvuli tomu filtru rozhozenou a pak jen na par sroubkach danej kastlik zpet protoze jsem pylovej filtr nenasel a vrzal a skripel sice jen pri hrbech ale za to jako divej, vcera jsem ho smontoval na vsechyn srouby a je po vrzani a skripeni.... :idea:

Proste popremejslej od jaky doby to dela a co jsi v posledni dobe delal na aute, urco na to brzy prijdes... :wink:
Sprite

#19 Příspěvek od Sprite »

MadMaxII píše:Sprite a nedelal jsi nahodou v posledni dobe ten pylovy filtr? Ja mel pravou stranu palubky kvuli tomu filtru rozhozenou a pak jen na par sroubkach danej kastlik zpet protoze jsem pylovej filtr nenasel a vrzal a skripel sice jen pri hrbech ale za to jako divej, vcera jsem ho smontoval na vsechyn srouby a je po vrzani a skripeni.... :idea:

Proste popremejslej od jaky doby to dela a co jsi v posledni dobe delal na aute, urco na to brzy prijdes... :wink:
Pylový filtr jsem měnil.Ale naskladal jsem vše zpět a doplnil jsem i chybějící šroubky :) A od jaky doby to děla netusim, protože mam tohle auto cca 14dní a všiml jsem si toho, když jsem s nim jel poprve po dalnici přes ty "panely" :)
icecold
Klubové ID: 3777
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od icecold »

Taky mi to vrze v compactovi, takovy to piskani vrabce, ale zatim je to potichu a stava se to jen vyjimecne, naposled v sobotu, kdyz sem prejizdel pres "tankodrom" :D nastesti..
e36 328i
e36 325iA
e46 320d

BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
Odpovědět