Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Jak dát ven sklo/vnitřky z M3 E36 zrcátka?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 1705
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Díky za rady, jsou to origo zrcátka a budu je dávat do lakovny, takže chci vyndat vnitřky, aby se to udělalo pořádně.
patras Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 7
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od patras Čestný člen »

jednoduse za sklo trochu vic zaberes a vycvakne .. odpojis vyhrev a pak vysroubujes motor ... na adapteru je m3 zrcatko zacvaknuty takze troska sily a je to :)
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Díky, dal jsem na radu a sklo je venku, s motorkem asi nebude problém, ale to jak je zrcátko nacvaklý na adaptéru, toho se trochu bojím. Mám zrcátka samozřejmě už dole z auta, takže nevím jak to ideálně chytit a taky je ten spoj nějakej zalitej lakem, asi to předtím lakoval někdo, kdo nevěděl, jak to rozebrat :lol:

Jinak pro ty, kdo to ještě nedělali, použil jsem na to vyndání zouvačku na galusky na silniční kola - je to na to ideální, dá se to tím podebrat, a ta zouvačka je plastová, takže to nepoškrábe. Jen je potřeba dávat pozor, aby taky sklo nepoškrábalo lak, což mně teď bylo jedno, no :lol:
dsvatos
Klubové ID: 1531
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od dsvatos »

Fx píše:Díky za rady, jsou to origo zrcátka a budu je dávat do lakovny, takže chci vyndat vnitřky, aby se to udělalo pořádně.
Kurňa, nejseš ty náhodou telepat? Na přesně to stejný se chystám i já a dneska jsem se tady na to chtěl zeptat :lol: Takže za odpovědi díkes i ode mě :wink:

No a toho vycvaknutí z adaptéru se neboj. Nedávno nějakej zmrd ožralej šel po naší ulici a asi šesti autům ulámal zrcátka.. Nejdřív ve mě vařila krev, když jsem ho tam viděl viset na káblíku.. Ale koukl jsem na to a nacvakl zpátky.. Nojo, inžové v Mnichově nemaj ty hlavy jen na parádu :wink:
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Mno a s tim kablíkem to udělám jak? Mám to rozkuchaný v tý fázi, že adaptér a kryt zrcátka jsou pokupě, a i když to rozpojím, tak to pořád bude spojený kablíkem, na kterým je na jedný straně motorek, na druhý straně konektor a před ním ještě větší gumové těsnění, což tím otvorem neprocpu. Co teda teď? :)

Jinak dík že jste se tu na mě nesesypali :) Další otázka bude směřovat k tomu, jak na kupé vůbec pak sundat to origo zrcátko, abych něco neponičil. Nikdy jsem to nedělal, předtím jsem měl Peugeota 406, takže jsem ohledně E36 docela lama :)
dsvatos
Klubové ID: 1531
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od dsvatos »

Ten káblík nerozpojuj. V poho to půjde stříknout i když to bude spojený.. Mezera mezi adaptérem a samotným špíglem tam bude pár centimetrů, což na nalakování hran úplně stačí.. Ale ty vnitřky si vylep lakýrnickou páskou.. A tys myslel jak sundat ten adaptér od dveří? Budu popisovat sedana.. Zevnitř z kabiny odklapneš plastový kryty a pod nima jsou tři šroubky.. Odšroubuješ a celý to odpadne :wink:
Odpovědět