Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Jak dát ven sklo/vnitřky z M3 E36 zrcátka?
-
Fx
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1705
- Kontaktovat uživatele:
Díky, dal jsem na radu a sklo je venku, s motorkem asi nebude problém, ale to jak je zrcátko nacvaklý na adaptéru, toho se trochu bojím. Mám zrcátka samozřejmě už dole z auta, takže nevím jak to ideálně chytit a taky je ten spoj nějakej zalitej lakem, asi to předtím lakoval někdo, kdo nevěděl, jak to rozebrat
Jinak pro ty, kdo to ještě nedělali, použil jsem na to vyndání zouvačku na galusky na silniční kola - je to na to ideální, dá se to tím podebrat, a ta zouvačka je plastová, takže to nepoškrábe. Jen je potřeba dávat pozor, aby taky sklo nepoškrábalo lak, což mně teď bylo jedno, no

Jinak pro ty, kdo to ještě nedělali, použil jsem na to vyndání zouvačku na galusky na silniční kola - je to na to ideální, dá se to tím podebrat, a ta zouvačka je plastová, takže to nepoškrábe. Jen je potřeba dávat pozor, aby taky sklo nepoškrábalo lak, což mně teď bylo jedno, no

-
- Klubové ID: 1531
- Kontaktovat uživatele:
Kurňa, nejseš ty náhodou telepat? Na přesně to stejný se chystám i já a dneska jsem se tady na to chtěl zeptatFx píše:Díky za rady, jsou to origo zrcátka a budu je dávat do lakovny, takže chci vyndat vnitřky, aby se to udělalo pořádně.

No a toho vycvaknutí z adaptéru se neboj. Nedávno nějakej zmrd ožralej šel po naší ulici a asi šesti autům ulámal zrcátka.. Nejdřív ve mě vařila krev, když jsem ho tam viděl viset na káblíku.. Ale koukl jsem na to a nacvakl zpátky.. Nojo, inžové v Mnichově nemaj ty hlavy jen na parádu

-
Fx
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1705
- Kontaktovat uživatele:
Mno a s tim kablíkem to udělám jak? Mám to rozkuchaný v tý fázi, že adaptér a kryt zrcátka jsou pokupě, a i když to rozpojím, tak to pořád bude spojený kablíkem, na kterým je na jedný straně motorek, na druhý straně konektor a před ním ještě větší gumové těsnění, což tím otvorem neprocpu. Co teda teď? 
Jinak dík že jste se tu na mě nesesypali
Další otázka bude směřovat k tomu, jak na kupé vůbec pak sundat to origo zrcátko, abych něco neponičil. Nikdy jsem to nedělal, předtím jsem měl Peugeota 406, takže jsem ohledně E36 docela lama 

Jinak dík že jste se tu na mě nesesypali

-
- Klubové ID: 1531
- Kontaktovat uživatele:
Ten káblík nerozpojuj. V poho to půjde stříknout i když to bude spojený.. Mezera mezi adaptérem a samotným špíglem tam bude pár centimetrů, což na nalakování hran úplně stačí.. Ale ty vnitřky si vylep lakýrnickou páskou.. A tys myslel jak sundat ten adaptér od dveří? Budu popisovat sedana.. Zevnitř z kabiny odklapneš plastový kryty a pod nima jsou tři šroubky.. Odšroubuješ a celý to odpadne