panove, nic proti vkusu, niekto mracitka moze, niekto nie... ale niekto by mohol konecne vymysliet lepidlo, ktore by (pri pouziti nejakeho specifickeho rozpustadla) islo dole lahsie, ako to, ktore som nedavno spolu s mracitkami daval dole z mojho kcharu... strasna praca, drzalo to tam ako skvrna od ruzu (teda, rtenky) na bielej koseli
No nechci vám do toho kecat, ale mracitka nejlepe prilepite oboustrannou mechovkou...tak 2-3mm silnou... vyrabi to 3M, ale da se koupit kdekoliv... staci dva prouzky...
mirof1 píše:panove, nic proti vkusu, niekto mracitka moze, niekto nie... ale niekto by mohol konecne vymysliet lepidlo, ktore by (pri pouziti nejakeho specifickeho rozpustadla) islo dole lahsie, ako to, ktore som nedavno spolu s mracitkami daval dole z mojho kcharu... strasna praca, drzalo to tam ako skvrna od ruzu (teda, rtenky) na bielej koseli
Jooo taky jsem si dorvala nehty při odstraňování silikon drží strašně
no ja uz jsem auto koupil s mracitkama, uchyceny jsou jen u grillu na jeden sroubek do plastu za svetly(pokryvaji i blinkry) kazdopadne je ted budu znova lepit - bud silikon nebo ta oboustrana lepici paska....jeste nevim..
silikon nebo oboustranka... oboustranku jen v pripade ze sou plochy k sobe stejne rovne jinak to nebude pekne a nebo to upadne.... silikon zas dobre vyrovna nerovnosti (napr kdyz sou laminatovy)
jinak silikon jde seskrabat nozem/dlatem/skrabkou... neni to zas takovy hrozny
Já chci zase mračítka sundavat, tak doufám, že jsou přilepený silikonem, ten by měl jít celkem v poho dolů. Ta oboustraná páska by ještě taky šla, ale jak to bude nšjaký lepidlo, tak asi zničim světla
neviem, cim to bolo prilepene u mna (myslim, ze prave silikonom), ale kompletne som pri tom znicil skrabku na sneh (nechcel som do polykarbonatu rypat kovom) a aj tak som strhol len hornu vrstvu, zvysok zisiel az tech. benz. a dalsim tvrdym plastom
Chci si také pořídit mračítka od riegeru na E46 sedana co zasahujou až do blinkrů a chtěl sem montáž vyřešit také silikonem, ale jak potom řešíte výměnu prasklé žárovky v blinkru?
Lukas1 píše:Chci si také pořídit mračítka od riegeru na E46 sedana co zasahujou až do blinkrů a chtěl sem montáž vyřešit také silikonem, ale jak potom řešíte výměnu prasklé žárovky v blinkru?
Sundaj mracitka a pak je znovu namaznou silikonem!