Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Odkládací skříňka
Do prčic, to mě čekají asi pěkné věci, jestli to nějak nevydoluju. Sem se na to díval a v odkládací skříňce jsem našel jen 4 šroubky. Pak jsem našel ještě šrouby, na místě chybějícího rádia, které asi drží celý ten panel i s ovládací jednotkou klímy. No kua uvidím. Mám bojky abych nepoj*bal něco v elektrice. Zatím díky pánové. 

Tak odkládací skříňku už jsem měl venku, nic to nebylo, akorát najít všechny ty šroubky
, ale stejně mi to bylo k hovnu. Ke anténnímu koaxiálu od rádia jsem se stejně nedostal.
Je asi zapadlý někde přímo dole pod rádiem za malým BC. Neví někdo jak ho vymontovat, než něco ulomím? Jde to jen tak vypáčit, anebo se to nějak zespoda odjišťuje, je tam jakási díra a v ní cosi. Já vím, vypadám jak idiot, ale nechce se mi to kvůli montáži nového rádia dávat do servisu. Rádio mám, akorát anténní koax. zapadl dovnitř, kua.

Je asi zapadlý někde přímo dole pod rádiem za malým BC. Neví někdo jak ho vymontovat, než něco ulomím? Jde to jen tak vypáčit, anebo se to nějak zespoda odjišťuje, je tam jakási díra a v ní cosi. Já vím, vypadám jak idiot, ale nechce se mi to kvůli montáži nového rádia dávat do servisu. Rádio mám, akorát anténní koax. zapadl dovnitř, kua.